Oğuz Ateş 4 Oluşturuldu: Mayıs 10, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 10, 2013 Arkadaşlar makinemi 2 haftadır açmadım sınavlarım vardı hafıza kartı çıkmış durdu 2 hafta kadar ve şimdi hafıza kartını taktım ve ekranda CHA hatası veriyor.Sorun ne olabilir sizce ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 10, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi Arkadaşlar makinemi 2 haftadır açmadım sınavlarım vardı hafıza kartı çıkmış durdu 2 hafta kadar ve şimdi hafıza kartını taktım ve ekranda CHA hatası veriyor.Sorun ne olabilir sizce ?CHA hatası kartı okuyamadığını gösteriyor. Başka kartınız varsa önce onu bir deneyin. Eğer onu okuyorsa diğer kartta problem var demektir. Kartınızı sakladığını ısı ve nem koşulları önemlidir. Problemli kartı bilgisayarda formatlayıp deneyin. Olmadı kamerada formatlayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Ateş 4 Mayıs 10, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi Hafıza kartının kiliti kapalıymış farkına varmamışım.Bilgilendirme için Teşekkürler ümit bey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Mayıs 10, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi Aynı hata bendede olmustu.Kartım virus kapmıstı glıba.Farklı bır kartla dene yada o kartı bıcımlendır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 10, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi Hafıza kartının kiliti kapalıymış farkına varmamışım.Bilgilendirme için Teşekkürler ümit bey.Rica ederim. Bir tek o ihtimali yazmadım ama onu biliyorsunuzdur diye yazmamıştım. Neyse demek ki bundan sonra yazmak gerekiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın