Meyro 3 Nisan 24, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 24, 2013 gönderildi Programın tam adı nedir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Nisan 24, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 24, 2013 gönderildi İlk mesajda ve konu başlığında yazıyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Temmuz 4, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 4, 2017 gönderildi On 23.08.2010 at 02:08, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Bu Video'lu Dersimizde HDR Programlarında En İyilerinden Olan "MediaChance Dynamic Photo HDR v4.65" Adlı Programda Nasıl HDR Yapılır Onu Anlattık.. Aşağıdaki Başlatma Fotoğrafına Tıklayarak İzleyebilirsiniz... Not : Program'a Aşagıdaki Linkden Ulaşabilirsiniz.. MediaChance Dynamic Photo HDR INDIR Videoyu hazırlarken hangi programı kullandınız sorabilir miyim? Konuşma balonları, imleçle birlikte yürüyen kırmızı bulut vs nasıl oldu? Ben program anlatımları için genelde Camtasia kullanıyorum ama onda bu özellikler yok sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 5, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 5, 2017 gönderildi 13 saat önce, gezginmimar yazdı: Videoyu hazırlarken hangi programı kullandınız sorabilir miyim? Konuşma balonları, imleçle birlikte yürüyen kırmızı bulut vs nasıl oldu? Ben program anlatımları için genelde Camtasia kullanıyorum ama onda bu özellikler yok sanırım. Eski bir program Instant Demo Screen Recording Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Temmuz 5, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2017 gönderildi 1 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Eski bir program Instant Demo Screen Recording Paylaşım için teşekkürler. 8.60.68 versiyonunu buldum, deneyeceğim. Eski dediniz ama Windows 10 uyumlu. Belki ben de birkaç video hazırlar, foruma yararlı olurum. Sevgiler, saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 5, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 5, 2017 gönderildi Rica ederim @gezginmimar Evet o versiyonda kullanabilirsiniz aynı özellikler mevcut hepsinde ben eski program derken programın çıkış yayınlanma zamanı anlamında söyledim çok eskiden beri kullanırım basit ama güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Temmuz 5, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2017 gönderildi 4 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Rica ederim @gezginmimar Evet o versiyonda kullanabilirsiniz aynı özellikler mevcut hepsinde ben eski program derken programın çıkış yayınlanma zamanı anlamında söyledim çok eskiden beri kullanırım basit ama güzel. Verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum ama imlecin ucunda bulut oluşturmayı bulamadım. Elimdeki studio versiyonu, tüm özellikler olmalı. Tanıtım videolarının hepsine baktım. Video oluştuğunda mouse oku normal görünüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 6, 2017 gönderildi @gezginmimar Kayıt'a başlamadan önce Recording Options'da Record Mouse ve Smooth movement var bunlar işaretli olup olmadığına dikkat edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Temmuz 6, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2017 gönderildi 4 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: @gezginmimar Kayıt'a başlamadan önce Recording Options'da Record Mouse ve Smooth movement var bunlar işaretli olup olmadığına dikkat edin. Denemiştim onları, olmuyor. Bendeki versiyon bozuk belki. Bu arada, Flashback diye bir program geçti elime, o da sade ve mouse efekti konuşma balonları vs kullanılabiliyor. Yaklaşık 7 yıldır kullandığım Camtasia'da da bu özellikler varmış, ihtiyaç duymayınca dikkatimi çekmemiş. Yardımlarınız için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın