FreezeTheLife 6 Oluşturuldu: Mayıs 16, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 16, 2013 Arkadaşlar 18-55mm lensime parasoley almayı düşünüyorum. Güneş ışınlarının yansıması sinirimi bozuyor. Fakat bazı forumlarda okuduklarıma göre 18-55'e yaprak parasoley uygun olmuyormuş aranızda kullanan var mı? Birde 9 liralık parasoley ile 15 liralık parasoley arasında kalite farkı var mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenemeF 7 Mayıs 16, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 16, 2013 gönderildi 18-55'e yaprak parasoleyin olmaması sanırım focus için objektifin ucunun dönmesinden dolayı.iki ürünü görmeden birşey söylenmez ama çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Batuhan Köse 63 Mayıs 16, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 16, 2013 gönderildi Merhaba18-55 de uzun bir parasoley almayın. 18 de kadraja girer rahatsız olursunuz. Her tarafı aynı yuvarlak ve kalınlığı bir kaç cm geçmeyen bir parasoley alsanız daha iyi olur. Döndüğü için köşelerde gözükme yapabilir. Makineye alıp 18 mm de deneyin öyle alın derim. Bu arada parasoley en güzel özeliği lensi de korumasıdır. Bir yere çarpıp çizilmesini filan engeler. Lekeyi de engeler. Dışarıda kesin şart anca sütüdyo da kulanmasan da olur. Dez avantajı polorize filtreyi parasoley var iken döndürmek zor olur. İyi çalışmalar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FreezeTheLife 6 Mayıs 16, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 16, 2013 gönderildi Teşekkürler hocam biraz araştırdım sanırım sadece 18mm'de iken sıkıntı yapıyormuş bu da benim için çok sorun olmaz 24'e falan alırım. Boru tiplere boşu boşuna 30 lira vermek istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Akbaşlı 1 Mayıs 16, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 16, 2013 gönderildi Ben dealextreme den aldım dandik bir parasoley, takıp çıkarmak için tırnakları biraz takılsa da iş görür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FreezeTheLife 6 Mayıs 16, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 16, 2013 gönderildi Bugün çankaya taraflarından aldım 15 TL kauçuk 3 kademeli. Uzun halleriyle 18mm'de görüntüye giriyor. 24mm ve üstünde sorun yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın