kadir alpago 50 Haziran 8, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 8, 2013 gönderildi arkadaslar ben gezi parktayım cadırlarımıza beklerız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistoz 1 Haziran 9, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 9, 2013 gönderildi arkadaslar ben gezi parktayım cadırlarımıza beklerız çadır iyi fikir, ama kalabalıkta bulmak çok zor olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Haziran 11, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 11, 2013 gönderildi Boztepede olursa Çay gelirim.. Neden olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 22, 2013 gönderildi Öğleden sonra 2-3 arası EminÖnü, Sirkeci, Tahtakale vs rüzgarın getirdiği bir yerlerdeyim.Oralarda olacak biri varsa ulaşsın bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 22, 2013 gönderildi 3 haftadır bir Allah ın kulu gelmiyor Sizi pusuya düşürüp böbreklerini çalacak değilim :DGelmek isteyen beni bulsun.Telefonumu net ortamına yazmam sonra google yedekliyor.Gökhan Yazıcı sebastian @ mobildepo.com foursquare adresim.Aklıma geldikçe check in yaparım, ordan da nerden olduğumu görebilirsiniz.Haydi ben kaçtım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 28, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 28, 2013 gönderildi Yarın bir aksilik çıkmazsa öğlen 2-3 gibi Gülhane Parkında pusuya yatıp garip insan fotoğrafları çekmeyi planlıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Temmuz 2, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2013 gönderildi Trabzon'da olanlara tekrar sesleniyorum..Varsa vaktiniz, Fotoğraf'a bekleriz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 5, 2013 gönderildi Yarın Kabataş, Karaköy, Galata, Eminönü, Sirkeci, Gülhane falan fıstık oradan Yenikapı ya ordan da topuk inşallah.ümidim yok ama gelen?Simit ısmarlarım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Kaftan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2013 gönderildi Yarın Kabataş, Karaköy, Galata, Eminönü, Sirkeci, Gülhane falan fıstık oradan Yenikapı ya ordan da topuk inşallah.ümidim yok ama gelen?Simit ısmarlarım ben de o bögede oluyorum ama pazar daha uygun olur yani birlikte çekim yapalım sitede yeniyim ama bilgim var fotoğraf konusunda ( nikon d90) kullanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 5, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2013 gönderildi Yarın Kabataş, Karaköy, Galata, Eminönü, Sirkeci, Gülhane falan fıstık oradan Yenikapı ya ordan da topuk inşallah.ümidim yok ama gelen?Simit ısmarlarım haha simit pazar olsa daha iyi katılım fazlaşabilir o zaman üsküdar tarafları çamlıca falan oraları çekmek lazım aslında.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 5, 2013 gönderildi Pazar günü U20 dünya kupasına gideceğim akşam ama pazar günü evden çıkmak zor geliyor.Öğlen 11 patlayana kadar kahvaltı, 12-1 arası sabah sporu sonra Ölü şekilde eve gel duş al falan biraz dinlen temizlik yap derken zaten akşam oluyor.Ramazan olmasa haftaya üsküdar tarafına da gelirdim de oruçlu oruçlu heleki bu sıcaklarda dolaşmak pek bana gÖre değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Kaftan 0 Temmuz 5, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2013 gönderildi Pazar günü U20 dünya kupasına gideceğim akşam ama pazar günü evden çıkmak zor geliyor.öğlen 11 patlayana kadar kahvaltı, 12-1 arası sabah sporu sonra ölü şekilde eve gel duş al falan biraz dinlen temizlik yap derken zaten akşam oluyor.Ramazan olmasa haftaya üsküdar tarafına da gelirdim de oruçlu oruçlu heleki bu sıcaklarda dolaşmak pek bana göre değil.yarın kuzguncukta çekime gidicem istersen haberleşelim. kafama nere gelirse pek bilmiyorum.güneş tepemizde çekim yapamayız. haberleşelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 6, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 6, 2013 gönderildi yarın kuzguncukta çekime gidicem istersen haberleşelim. kafama nere gelirse pek bilmiyorum.güneş tepemizde çekim yapamayız. haberleşelim.yarin avrupa tarafinda kalmayi istiyorum simdi karsiya gecersem heleki uskidar tarafina halamlara gitmem gerekir oraya gidersemde mecburen kalmam gerekir.kalirsamda tum gecem siyaset muhabbeti ve uydu kanali ayarlamak ile gecer ki oda isime gelmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Kaftan 0 Temmuz 6, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2013 gönderildi yarin avrupa tarafinda kalmayi istiyorum simdi karsiya gecersem heleki uskidar tarafina halamlara gitmem gerekir oraya gidersemde mecburen kalmam gerekir.kalirsamda tum gecem siyaset muhabbeti ve uydu kanali ayarlamak ile gecer ki oda isime gelmez Ahahah uzunmus o olay o zaman başka bi zaman. Yapalım çekim Eminönünde güzel kareler çıkıyo ama çekimde esnafa sor ben sormadım turist taklidi ile kacmistim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 6, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 6, 2013 gönderildi Esnaf derken? Esnafa neyi sorcam ki?Bu arada Sultanahmet meydanına ramazan için böyle kulübe gibi dükkanların yapıldığı bir cadde gibi bişey yapılmış.üstüde aydınlatmalı hep. Akşam çok güzel kare çıkar ama o kalabalıkta o kare çekilir mi?Orası muamma işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Ağustos 14, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 14, 2013 gönderildi Yok yahu kimse kimseyi neden aramamış anlamış değilim Bursa'dayım. Ayın 25'inden sonra Bursa da olan yada Bursa'ya yolu düşen fotoğraf sever dostlarımla bir çay içmek isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 27, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Gökhan Yazıcı ile Rize merkezde buluşup sohbet etme imkanımız oldu. Yoğun programımdan dolayı birlikte fotoğraf çekme eyleminde bulunamadık.Ümit hocam ile İstanbul'da buluşup Hayyam Pasajı, Sultanahmet, EminönÜ, Kadıköy semtlerini gezdik, hocama meşhur köfte için çok teşekkÜrler.Kemal'i aradık ama ulaşamadık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ağustos 27, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Gökhan Yazıcı ile Rize merkezde buluşup sohbet etme imkanımız oldu. Yoğun programımdan dolayı birlikte fotoğraf çekme eyleminde bulunamadık.Ümit hocam ile İstanbul'da buluşup Hayyam Pasajı, Sultanahmet, EminönÜ, Kadıköy semtlerini gezdik, hocama meşhur köfte için çok teşekkÜrler.Kemal'i aradık ama ulaşamadık.insan haber veriryaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 27, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Yapalım bi program, NL den kalkıp gelmezsem ne olayım. Ama maalesef, TR deki arkadaşlar hep başka frekanslarda geziyor, birkaç isim hariç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ağustos 27, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Gökhan Yazıcı ile Rize merkezde buluşup sohbet etme imkanımız oldu. Yoğun programımdan dolayı birlikte fotoğraf çekme eyleminde bulunamadık.Ümit hocam ile İstanbul'da buluşup Hayyam Pasajı, Sultanahmet, EminönÜ, Kadıköy semtlerini gezdik, hocama meşhur köfte için çok teşekkÜrler.Kemal'i aradık ama ulaşamadık.Üstat Merhaba;Seninle vakit geçirmek çok gÜzeldi. Daha fazla vaktimiz olmadığı için ÜzÜldÜm. Bir daha ki sefere daha uzun dolaşalım lÜtfen. Afiyet olsun köftenin lafı mı olur. Ayrıca kısıtlı vaktinden bana da bir pay ayırdığın için çok teşekkÜr ederim. Üstat haber veremedim ama D40X, Pazartesi teslim alınmış. Bilgine,Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ağustos 27, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Bu konuyu administrator arkadaşın düşünüp bir program hazırlayıp bizlere sunması gerek bence.Merkezi bir yerde toplanıp bir gezi düzenleyebiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ağustos 27, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2013 gönderildi Yapalım bi program, NL den kalkıp gelmezsem ne olayım. Ama maalesef, TR deki arkadaşlar hep başka frekanslarda geziyor, birkaç isim hariç. ya gelmişin gitmişin bile haber bile vermiyorsun ordan burayamı gelicen bir daha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 28, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi Bende dün gece İstanbul'a geldim, şimdi işimin başındayım Bu tarz konuları admin yada yetkili birinin düzenlemesine gerek yok.Ben şuraya gidiyorum gelen varsa takılsın peşime diye 2-3-5-10 kişi toparlanılabilir.İllaki 10-15-20 kişi toparlanıp hadi Bolu ya gezmeye gidelim diye bir organizasyona gerek yok.2 çay, 3 muhabbet, 5 fotoğraf yeterli...Mehmet Abi senden sonra havalar düzeldi.2 kez Ayder'e çıktım. Gerçi aile ve yiğenle birlikte çıktığım için çok dolanamadım oralarda ama pazar akşamı yalnız Ayder'e çıkıp konakladım, p.tesi sabahı da Kavrun yaylasına çıktım müthiş bir yer!Göllere doğru yürümeye başladım ancak rakım 2500 olunca ne derman kaldı ne nefes!Hayatım boyunca böyle yorulduğumu bilmem.Seneye kısmetse hedefim, Kavrun'a gidip 1 gece konaklamak sabah erken saatte göle yürüyüşe çıkmak.Ben öğlen sıcağında çıktığım için kolum bacağım komple amele yanığı oldu :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi Yoldaşlar çıkın Antebe gelin ne işiniz var sagda solda buraya gelinde çekeceginiz karelerle hem siz şenlenin hem mideniz bayram etsin )) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi buraya gelinde çekeceginiz karelerle hem siz şenlenin hem mideniz bayram etsin ))Mantıklı aslında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın