Gökhan 274 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi mantıklı kardenız sonra antep falan ohh gelsin kebaplar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi İstanbul'da 3 kişi toplanamıyor birde antep'e gidecekler ha ? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ağustos 28, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi İstanbul'da 3 kişi toplanamıyor birde antep'e gidecekler ha ?Çok şükür 2 kişi toplandık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi Çok şÜkÜr 2 kişi toplandık... E onada şÜkÜr artık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 28, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 28, 2013 gönderildi bana antep de uyar, karadeniz de. kebap da uyar, hamsi de... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Ağustos 29, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2013 gönderildi Yapalım bi program, NL den kalkıp gelmezsem ne olayım. Ama maalesef, TR deki arkadaşlar hep başka frekanslarda geziyor, birkaç isim hariç. Mehmet abi bir arada Edirne'ye de beklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Ağustos 29, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2013 gönderildi Edirneden var mı acaba forumda merak ettim şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Ağustos 30, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 30, 2013 gönderildi Tarih = Bursa + iskender kebabı + kestane şekeri + şeftali, ee gelin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Ağustos 31, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2013 gönderildi Tarih = Bursa + iskender kebabı + kestane şekeri + şeftali, ee gelin kısmet olursa balıkesire geldiğim zaman uğrarım hakan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Ağustos 31, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2013 gönderildi kısmet olursa balıkesire geldiğim zaman uğrarım hakan Her zaman beklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Ağustos 31, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2013 gönderildi Her zaman beklerim bende seni beklerim hakan edirneye buyur gel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Ağustos 31, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2013 gönderildi izmirli varmı aramızda oturup sohbet edecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ağustos 31, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2013 gönderildi Doğan bey izmirlidir, sitede aratın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Eylül 1, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2013 gönderildi Sonunda konu hareketlenmeye başladı Umarım kısa sürede buluşmalar başlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Eylül 1, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2013 gönderildi Her zaman beklerim 2 gündür Yalova çınarcıktaydım şans şimdi gördüm bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Eylül 4, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 4, 2013 gönderildi Sonunda konu hareketlenmeye başladı Umarım kısa sürede buluşmalar başlar isterim ki hareketlensin karşılıklı sohbet olsun yoksa site bomboş gibi sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Eylül 4, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 4, 2013 gönderildi 2 gündür Yalova çınarcıktaydım şans şimdi gördüm bunu Kısmet diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Kaptan 3 Eylül 7, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 7, 2013 gönderildi Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Fotoğrafta da yeniyim. Makinemi bugün ısmarladım. Umarım iki gün içinde elimde olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bulunduğum yer Ankara / Eryaman. Eğer buralara yolu düşen olursa beklerim. Sizlerle sohbet etmek, bu sohbeti çayla süslemek, daha sonra da belki bir iki kare fotoğrafla günü değerlendirmek elbetteki hoş olur. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Eylül 9, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 9, 2013 gönderildi Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Fotoğrafta da yeniyim. Makinemi bugün ısmarladım. Umarım iki gün içinde elimde olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Bulunduğum yer Ankara / Eryaman. Eğer buralara yolu düşen olursa beklerim. Sizlerle sohbet etmek, bu sohbeti çayla süslemek, daha sonra da belki bir iki kare fotoğrafla günü değerlendirmek elbetteki hoş olur.Hoş geldiniz. Bol fotoğraflı günler, aylar, yıllar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksen Günal 10 Eylül 9, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 9, 2013 gönderildi hoş geldin nikon türk ailesine kaptan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 19, 2013 gönderildi WTA yıl sonu turnuvası 3. ve sonuncu kez İstanbul'da önümüzdeki hafta başlıyor.Dünyanın en iyi 8 bayan tenisçi Sinan Erdem kapalı spor salonunda olacak.Salı-çarşamba-Perşembe-Cuma-C.tesi-Pazar sürecek.Günün ilk maçı 17:00 da başlıyor. Günde en az 3 maç oluyor 24:00 a kadar hatta bazen daha ileride gidebiliyor.Salı günü +2çarşamba +1Perşembe +2Cuma +2 adet biletim var. Gelmek isteyen bana ulaşsın.Fotoğraf çekmek serbestir.Turnuvaya katılacak isimler şunlar;ABD'li Serena Williams, Belarus'tan Victoria Azarenka, Polonyalı Agnieszka Radwanska, çinli Li Na, çek Petra Kvitova, İtalyan Sara Errani, Sırp Jelena Jankovic Alman Angelique Kerber çiftlerde ise Sara Errani-Roberta Vinci (İtalya), Peng Shuai (çin)-Hsieh Su-Wei (Tayvan), Nadia Petrov (Rusya)-Katarina Srebotnik (Slovenya) Ekaterina Makarova-Elena Vesnina (Rusya) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi 10 Mayıs 2014 cumartesiHava kötü olmazsa üsküdar Kız Kulesi'nin oradan uzun pozlama yapma niyetindeyiz.Farklı bir güzergah yapıp günü kız kulesinde de bitirebiliriz aslında bana uyar sıkıntı değil.Daha önce gelenlere çay simit ısmarlayacağmı söylüyordum ama bu sefer siz bana ısmarlıyacaksınız çünkü katılım yapan arkadaşlara en iyi kamera ve lenslerin bilgisini vereceğim. Şimdilik katılımcılar;Gökhan YazıcıMuhammed Ayter 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Mayıs 5, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Sonunda iki kişi toparlayabilmişsin Gökhan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Gelen olur bakalım abi inşallah.Benim asıl korkum yağmur mağmur yağmasında o gün.Şöyle parçalı bulutlu bir havada güzel kareler yakalarız kız kulesinden. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Mayıs 5, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Sağlık olsun. En kötü bi çay kahve içeriz. Hem, başka arkadaşlar da olacaktır, eminim.Herşey illaki bir fotoğraf demek değil; tanışmak ta iyi bir fırsat. Bu vesileyle ben de daveti yinelemiş olayım. Arkadaşlar 10.Mayıs.2014 buluşuyoruz. öyle abartılı bir program değil zaten.Buluşma, tanışma, hava müsaitse bir kaç kare, değilse de biraz muhabbet ve son.Yaşasın Fotoğraf Kardeşliği ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın