Gökhan YAZICI 856 Mayıs 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Bu forumda hatta hiç forumda bulamıyacağınız en iyi kamera ve lensleri de deşifre edeceğimide yinelemek isterim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Mayıs 5, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 5, 2014 gönderildi Gelmeyi çok isterDİM..Ancak o hafta sonu il dışında olmak zorundayım..Umarım başka sefere..Herkese iyi eğlenceler. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Mayıs 9, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2014 gönderildi Gökhan hocam saat kaç gibi düşünüyorsunuz organizasyonu? Cumartesi Yapı fuarı ziyareti için İstanbula gelmek gibi bir planım var. Eğer saati denk getirebilirsem listeye beni de ekleyin diyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 9, 2014 gönderildi Valla düşüncem saat 3 gibi karşıya geçmek ama hava durumu pek iç açıcı değil. Akşama doğru yarın ki hava tahminleri netleşir bakalım... bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Mayıs 9, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2014 gönderildi Organizasyon ile ilgili takipteyim o zaman Gökhan hocam. Saat 15:00 bana da uygun çünkü. İnşallah hava yağışsız olur 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mayıs 9, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2014 gönderildi bence iptal edin hoşaf bir hava bide cumartesi öğle saatleri herkese uymuyabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Durum pek iç açıcı değil zaten Gökhan.En güvendiğim hava durumunu Yahoo veriyor. Bugün tüm gün aralıklı yağmur gösteriyor.önümzüdeki haftasonu da hava açık duruyor.Haftaya yapalım fark etmez ama arkadaş gelin da işte adam kesmiyoruz, böbreklerini çalıp sizi küvette bırakmıcaz merak etmeyin.çok iyi fotoğrafçılar, gidip sanat galerisinde yayımlamalık fotoğraf çekeceğiz diye bir dertte yok. Herkes amatör işte A modu ne M modu ne onların muhabbeti dönecek işte.Forumda soru sorsanız 3 gün sonra alacağınız cevapları anında bulacağınız bir ortam yaratmaya çalışıyorum. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Sabaha karşı yola çıkacaktım saat 12:30 oldu ben daha ankaradayım Eğer organizasyonu haftaya erteleme gibi bir durum olursa çok güzel olacak Gökhan hocam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi Belli bir organizasyon yok zaten öyle toplanabildiğimiz kadar kişi toparlanıp 3-5 kare çekip geyik muhabbeti yapacaktık.Ancak bu havada fotoğraf işi yapar, ayrıca böyle bir havada kıtalar arası seyahat beni bozar Siz haftaya gelin biz burdayız zaten sıkıntı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mayıs 10, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2014 gönderildi pazar yarın yanı güzel gosterıo hava durumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 12, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 12, 2014 gönderildi Haftasonu hava tahmini için erken ama şuanlık iyi görünüyor.Hayırlısı bakalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 15, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 15, 2014 gönderildi Cumartesi hava 18C güneşli, yağmur yağma riski %0Gelecek varsa bana ulaşsın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mstgvn 3 Ağustos 8, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2014 gönderildi bu sitedekiler hiç mi bir organizasyon düzenleyip buluşmaz.İstanbuldaki arkadaşlarla buluşmak isterim.Bi fotosafari fena olmaz hani.Belkide tecrübeler paylaşılır ben acemiler için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın