gülseren akbaş 3 Oluşturuldu: Mayıs 20, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 20, 2013 18-55 lens kullanıyorum ve çektiğim fotoların bazıları bulanık bazıları da cansızz sorun lenste olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 20, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2013 gönderildi 18-55 lens kullanıyorum ve çektiğim fotoların bazıları bulanık bazıları da cansızz sorun lenste olabilir mi?Bende aynı lens kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım...hangi modlarda kullanıyorsun..ayarlarını kontrol etmeni öneririm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mayıs 20, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2013 gönderildi Şu yazıya bir göz atın:http://halkboyleistiyor.blogspot.com/2012/12/fotograflarim-istedigim-gibi-olmuyor.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 20, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2013 gönderildi Fotoğraf bulanıksa ya titreme olmuştur, ya netleme doğru yapılmamıştır. Başka bir açıklaması yok (kamera yada lensin bozul olma ihtimali çok düşük).Fotoğraflar cansız ve renksiz ise photoshop öğrenmenizde fayda var zira hayranlıkla baktığınız 100 fotoğrafın 98 tanesinde photoshop darbesi vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 21, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2013 gönderildi vr yada af kapalı olabilir. Objektiften açık olsa birle body den de açmanız gerekir af yi canlı cansız olayı ise birazı piskolojik birazı da photoshop ilkl başlarda çok güzel görünüt ama sık sık gördüğünüz için artık size yetmez en iyisi raw çekmek ve ps yada capture nx den editleme yada lightroom da da iyi bişeyler çıkarabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mayıs 21, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 21, 2013 gönderildi renk ayar seçimin doğru değildir focuslama yapamamışındır kullandığın modların ayarlarını tam yapamayıp titretme yapmışındır makineni iyi tanıman gerekir öncelikle sende canlı fotolar yaratabilir shopa gerek kalmadan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın