Alp Baranok 4 Oluşturuldu: Ağustos 23, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 23, 2010 Suuçtu Şelalesi, Bursa/Mustafa Kemalpaşa ilçesine 17 km uzaklıkta, milli park alanı içinde bulunan bir doğa harikasıdır. Foto trekking için kimi yeri biraz zorlu olan ideal bir parkuru vardır. Piknik alanları mevcuttur. 38 metreden akan şelalenin yukarısına doğru çıkıldıkça set set başka ufak şelaleler de mevcuttur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 23, 2010 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2010 gönderildi Çok Güzel bir yere benziyor Buraya bir gezi düzenlenebilir... teşekkürler paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp Baranok 4 Ağustos 23, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 23, 2010 gönderildi Gerçekten çok güzel bir yer. Aynı şeyi ben de planlamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim Kerem Türkel 2 Eylül 1, 2012 gönderildi Paylaş Eylül 1, 2012 gönderildi Suuçtu Şelalesi hakkında biraz daha detaya girersek :"Suuçtu Şelalesi", Mustafa Kemap Paşa'da 'Muradiye Sarnıç Köyü' yakınlarındadır. Mustafa Kemal Paşa'ya 17, Bursa'ya 100 kilometre uzaklıktadır.'Suuçtu Şelalesi'; bir fay hattının çökmesi ile oluşmuştur. 38 metreden dökülen su, yazın suyunun azalmasına rağmen kış aylarında doldurduğu göleti ile güzel bir manzara sergiliyor. Gezi alanı ve piknik yeri olarak tercih edilen Suuçtu, etrafını saran kayın ağaçları arasında, serin havası ile tam bir temiz hava deposu, ahşap piknik masaları ve ocakları sayesinde piknikçilerin çok rağbet ettiği bir mesire yeridir.Ayrıca aracınız müsaitse tepede alabalık lokantasına gidebilir, temiz havada artmış olan iştahınızı biraz olsun dindirebilirsiniz.Facebook - Nedim Kerem Türkel | Photographerwww.nedimkeremturkel.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın