Kemal Öztürk Turkoy Oluşturuldu: Mayıs 21, 2013 Oluşturuldu: Mayıs 21, 2013 Nikon Nikon D300, D300s, D700 ve P7700 İçin yeni yazılım güncelleme yayınladı. Başlıca yazılım güncelleme sebebi Nikon'un yeni dev lens'i diyebileceğimiz Nikkor 800mm f/5.6E FL ED VR desteklemesi için yayınlanmış bir güncellemedir.Yeni yazılım dosyalarına aşağıdaki link'lerden ulaşabilirsiniz ;Nikon D300Nİkon D300SNikon D700Nikon P7700 için ise manuel modda ulan ISO problemi ile ilgili bir sorun giderildi.Yazılım güncelleme nasıl yapılır diyorsanız buradan yardım alabilirsiniz : http://www.nikonturk.com/konu/70-nikon-makinalarda-yazilim-guncelleme-anlatim/ Alıntı
Nikontürk Mayıs 21, 2013 gönderildi Mayıs 21, 2013 gönderildi Arkadaşlar, bu güncellemedeki tek değişiklik Nikon'un en son ürettiği 800 mm'lik lensin makine tarafından tanınmasıdır. Bu lensi herkesin satın alamayacağını düşündüğüm için güncellemenin çok da önemi olmadığını inanıyorum. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın