Ramiz AKSOY 305 Mart 4, 2014 gönderildi Paylaş Mart 4, 2014 gönderildi degerlı yorumların faydası cok oldu, d7000 i 7 ay kullandıktan sonra aldıgım fıatın yaklasık %20 altına sattım veD600 + f/2.8 28-70 + f/4 70-200 satın aldım genelde 28-70 i kullanıyorum 70-200 pek fazla kullanamadım her iki lens te gercekten verilen paraları sonuna kada hak ediyor.Hayırlı olsun 70-200 F4 ile ilgili örnek görmek isterim bende ? Kafamı kurcalayan bir lens 2,8 ile kıyası ne olur merak ediyorum ve aynı gövdeyi kullanıyoruz sizinle benim için iyi bir örnek teşkil eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zekayi SARICA 0 Mart 7, 2014 gönderildi Paylaş Mart 7, 2014 gönderildi Merhaba;Ben 105 VR yi kullanmadım ama 85mm 1.8G yi severek kullanıyorum. en açık diyaframda bile çık keskin ve kontrastlı. Ayrıca 105VR ye göre daha hafif. Makro çekmeyecekler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir lens.Bir çok incelmede de 85mm 1.4G nin yerine, 1.4 diyaframda kullanılmayacaksa, tavsiye ediliyor. Sonuç olarak benim şahsi düşüncem eğer portre yoğunluklu kullanılıyorsa kesinlikle tercih edilebileceği. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın