caglar 1 Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 foruma fotograf yukleyemiyorum.dosya boyutu kucuk olmasina ragmen hata ile karsilasiyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 28, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2013 gönderildi kaç mb dosya boyutu 750 mb olması gerek en fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 28, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 28, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çözüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caglar 1 Mayıs 29, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 29, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çÖzüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız..Ilgin icin tesekkurler ama hallettim boyutu bir proglamla kuculttum.Farkinda degilmisin fotograf fazla buyukmus tesekkurler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caglar 1 Mayıs 29, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 29, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çÖzüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız..Halolmustur tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın