caglar Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 Oluşturuldu: Mayıs 28, 2013 foruma fotograf yukleyemiyorum.dosya boyutu kucuk olmasina ragmen hata ile karsilasiyorum.... Alıntı
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ Mayıs 28, 2013 gönderildi Mayıs 28, 2013 gönderildi kaç mb dosya boyutu 750 mb olması gerek en fazla Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Mayıs 28, 2013 gönderildi Mayıs 28, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çözüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız.. Alıntı
caglar Mayıs 29, 2013 gönderildi Yazar Mayıs 29, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çÖzüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız..Ilgin icin tesekkurler ama hallettim boyutu bir proglamla kuculttum.Farkinda degilmisin fotograf fazla buyukmus tesekkurler... 1 Alıntı
caglar Mayıs 29, 2013 gönderildi Yazar Mayıs 29, 2013 gönderildi Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba bizimle paylaşırsanız çÖzüm üretelim..Dosya boyutuna ve kullandıgınız browser'ın eski versiyon olmamasına dikkat etmeyi unutmayınız..Halolmustur tesekkurler... Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın