ORHAN AFACAN Oluşturuldu: Mayıs 30, 2013 Oluşturuldu: Mayıs 30, 2013 BİN CANLA SEVİYORUM TÜRKİYE’Mİ-Bin canla seviyorum TÜrkiye’miDirilir, dirilir de ölÜrÜm benÇok özel yaratmış Hak bedenimiAncak TÜrkiye’mle örtÜnÜrÜm ben.Sakarya nehrinden Dicle, Fırat'aSağanak, sağanak dökÜlÜrÜm ben.Âliyle kardeştir ökkeş, Rıfat’aZengin nÜfus, zengin bir kÜltÜrÜm ben-İstanbul aşkıyla Fatih olurum.Dağları Çağlara götÜrÜrÜm benKocatepe’de mevzii bulurum‘’Akdeniz’i ilk hedef’ ’görÜrÜm ben.SöğÜtlÜ Osman’ım, kayı boyundanKur’an’ aşkıyla bÜyÜtÜlÜrÜm ben.Çekinmem, korkmam en kötÜ oyundanDÜşmanın gözÜnde iz sÜrÜrÜm benToprağa tohumdur alın terlerim—Zemzem kadar bereketli, gÜrÜm benResulÜn ‘’aguşâ€™ aÇtığı askerimEzelden beridir hÜr, özgÜrÜm ben...Dört mevsimde ÇiÇek acar bahÇemdeDostluğa, sevgiye gömÜlÜrÜm ben.Laz,KÜrt,İstanbul kokusu lehÇemdeAruz, aruz kalbe örÜlÜrÜm benCephede kahraman, devlette memurOkulda öğrenci görÜlÜrÜm benÇalışmamla olur vatanım mamurTakdirde edilir, övÜlÜrÜm ben.Misafir perverim, ikramım boldurBir lokma ekmeği bölÜşÜrÜm ben.Mevlana’yla, Yunus gittiğim yoldur.Yaratılmışı hep hoşgörÜmÜm benORHAN AFACAN 1 Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın