Serkan Ecemiş 2 Oluşturuldu: Haziran 1, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 1, 2013 Merhabalar arkadaşlar ben Niğde'den Serkan, 30 yaşında öğretmenim. Aranıza dün sipariş vermiş olduğum Nikon D3100 18-55 mm + Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD + 8 Gb Toshiba Kart + Temizleme Seti + Çanta ile katildım. Bir süre Nikon D700 ve D7100 (arkadaşımın idi) kullanmış olsamda sizlerden öğreneceğim Çok şeyler var...Keyifli forumlar dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Haziran 1, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz. Forumda aktif olursanız fazlasıyla bilgi bulabileceksiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 1, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz Serkan öğretmen.D700 ve D7100 kullandım demişsiniz. Şimdi ise D3100. Arada büyük farklar bulunan gövdeler bunlar, sonradan kafanızın karışmamasını temenni ederim.Takıldığınız yerlerde çekinmeden sorunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 1, 2013 gönderildi Teşekkürler arakadaşlar, Mehmet abi onlar bir arkadaşın tamamiyle gaza gelip aldığı makinelerdi, Nikon D7000 ni 1233 shutter da sattı yerine D7100 aldı kullanıyor mu hayır, sadece biraz kullandım. Her hangi bir tecrübem yok. Sizler gibi abilerin tecrübelerinden yararlanacam. Bütçem elverdiği ölçüde bir makine aldım. Sıcak karşılama için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 1, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2013 gönderildi d700 (sanımca d7000 demek istemişsiniz de bir sıfır eksik olmuş gibi) ile d7100 çok farklı klasmanlar biri dx biri fx sizin aldığınız ise bambaşka tabiri caizse bmw den inip hacı murata binmek gibi bişi.Yeni fotoğraf makineniz hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 1, 2013 gönderildi Saolun dediğim gibi çok kısa bir tecrübe idi, işe ufaktan başlamak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Haziran 2, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 2, 2013 gönderildi Merhabalar arkadaşlar ben Niğde'den Serkan, 30 yaşında öğretmenim. Aranıza dün sipariş vermiş olduğum Nikon D3100 18-55 mm + Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD + 8 Gb Toshiba Kart + Temizleme Seti + Çanta ile katildım. Bir süre Nikon D700 ve D7100 (arkadaşımın idi) kullanmış olsamda sizlerden öğreneceğim Çok şeyler var...Keyifli forumlar dilerim...Serkan Hocam, İyi Geceler;Aramıza hoşgeldiniz. Benim memleketim Niğde, Yeni kameranız hayırlı olsun. Aklınıza takılan sorularınıza yardımcı olmaya Çalışırız. Siz yeter ki sorun...Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 2, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 2, 2013 gönderildi Teşekkürler Alper bey, yarın kargodan gelecek ve kullanmaya başlayıp sizlerin tecrübelerinden yaralanacağım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2013 gönderildi Arkadaşlar makinem geldi, Tamron ile bir çekim yaptım. Makine şu anda geldiği gibi fabirka ayarların duruyor, resim kalitesi ve gerekli ayarlar için ne tavsiye edersiniz....Bu fotografı kutuları açmadan baska bir dijital makine ile çektim...Bu da Tamron 70-300 mm ile karşı parktan bir görüntü, bu görüntü üstüne makinede yapmam gereken ayar var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Haziran 3, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 3, 2013 gönderildi Serkan Bey, Merhaba;Kamerayı fotoğraf çekmek üzere elinize aldığınızda (BENCE) bakmanız gereken ayarlar. Bazılarımız sıraladığım sıralamayı fazla bulabilirler ama eğer çektiğiniz konular değişiyorsa, yani önünüze ne gelirse çekmek istediğinizde bence bunlara bakın.1-) çekim modu2-) ISO değeri3-) Beyaz Ayarı4-) Netlik Modu (AF-A, AF-S, AF-C)5-) Işık ölçüm modu (Merkez, matrix, nokta ışık ölçümü)6-) çektiğiniz fotoğrafın boyutu Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2013 gönderildi Teşekkürler Alper bey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2013 gönderildi Makinenin ayarlar menüsünde özellikle yapmam geren ayarlar var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Haziran 4, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 4, 2013 gönderildi Makinenin ayarlar menüsünde özellikle yapmam geren ayarlar var mı ?Merhaba,Bende D3100 olmadığı için menülerde özellikle yapılması gereken bir ayar olup olmadığını bilmiyorum. D3100 sahibi arkadaşlar cevap vereceklerdir. Selamlar, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Alagöz 0 Haziran 7, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 7, 2013 gönderildi https://www.facebook.com/MusalPhotogalleryİyi günler Fotoğraf çekmeye yeni başladım kendi sayfamı oluşrudum lütfen beğenebilir misiniz sayfamı sizlerin değerli eleştirilerine ve bilgilerine ihtiyacım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet ali özırmak 7 Haziran 14, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 14, 2013 gönderildi Serkan hocam hoş geldin (:jettaturkiye mehmetali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Ecemiş 2 Haziran 14, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 14, 2013 gönderildi Serkan hocam hoş geldin (:jettaturkiye mehmetali Vay hoşbulduk sevindim nerelerdesin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın