Doğan 230 Aralık 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Üst ekrandan ilgi okuması bana zor geldi%90 Üst ekranı kullanan biriyimO yÜzden ekranı daha geniş olan d300 yada d700 e bakacağımTemiz olan bulursamda alacağımD300 yada D700 ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Aralık 8, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi D300 ün üst ekranı sanırım daha okunaklıGözlerimi biraz iyi görmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Aralık 9, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 9, 2014 gönderildi Doğan bey,D700 ile d300 arasında 2 katı Fiat varBiri 1200 tl diğeri 2400 tl (temiz durumda olanı)İhtiyaca göre düşünürsek sadece portre ve manzara çekeceğim Sizce bu farkı vermek mantıklı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Aralık 9, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 9, 2014 gönderildi D300 ün üst ekranı sanırım daha okunaklıGözlerimi biraz iyi görmüyorMacit Bey;Aynı dertten muzdaribiz.Bende de hipermetrop var.Şayet gözlük kullanıyorsanız; bakaçı gözlükle mi kullanıyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Aralık 9, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 9, 2014 gönderildi Macit Bey;Aynı dertten muzdaribiz.Bende de hipermetrop var.Şayet gözlük kullanıyorsanız; bakaçı gözlükle mi kullanıyorsunuz?Gözler hipermetrop En büyük sorun görmenin yanında bulanık görmem Gözlükte kullanamıyorum. Açıkcası nedeni çok unutkan olmamdan kaynaklı. 2-3 adet belki 4-5 adet gözlüğü sağda solda çay içerken unuttumYazında sahilde 3-4 güneş gözlüğü unutmuşluğumda vardır. Mesela d800e ınn üst ekranını hiç bir şekilde okuyamadımayrıca doktor kesinlikle bilgisayar kullanmamıda yasakladıYani pc önünde oturup saatlerce Photoshop yada benzeri çalışma yapmamda yasakO yüzden jpeg i kaliteli çeken makina araştırıyorumYaş 50 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Aralık 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 9, 2014 gönderildi Doğan bey,D700 ile d300 arasında 2 katı Fiat varBiri 1200 tl diğeri 2400 tl(temiz durumda olanı)İhtiyaca göre düşünürsek sadece portre ve manzara çekeceğimSizce bu farkı vermek mantıklı mı?Sizin fotoğrafa bakış açınız ve bununla ilgili tecrübeleriniz, bilgi birikiminiz, elinizdeki objektifleriniz yeterliyse D700 alınabilir. Param var zevk için olarak düşünürseniz yine D700 alınır, biraz kişiye bağlı tercih sebebi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oguz ozcan 0 Temmuz 29, 2016 gönderildi Paylaş Temmuz 29, 2016 gönderildi merhaba lar bende D 800 kullanıcısıyım ve acık , uzak mesafelerde, yüzde ozellikle netlik sorunu yasıyorum .netleme alanım ya kayıyor ya da farklı alanda netleme yapıyor lens olarakta nikon 24-70 ve 105 mm macro lens kullanıyorum.Bu sorunu yasayanlar sorunu nasıl giderdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Temmuz 29, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 29, 2016 gönderildi merhaba lar bende D 800 kullanıcısıyım ve acık , uzak mesafelerde, yüzde ozellikle netlik sorunu yasıyorum .netleme alanım ya kayıyor ya da farklı alanda netleme yapıyor lens olarakta nikon 24-70 ve 105 mm macro lens kullanıyorum.Bu sorunu yasayanlar sorunu nasıl giderdi Oğuz bey, Öncelikle çekim modlarınız doğru mu ? Tek nokta AF modunda mısınız? Perde hızınız nedir vs vs. Elinizde bu örneğe uygun bir fotoyu ExIf bilgileriyle (çekim detay bilgileri) paylaşırsanız yardımcı oluruz. Belki de lens ve/veya gövdenizde kalibrasyon gerekiyordur. Buna daha sonra bakarız. Saygılar. Sebahattin Demir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oguz ozcan 0 Ağustos 1, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 1, 2016 gönderildi Cok tesekkurler , bir örnek en kısa surede ekleyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın