İçeriğe git

Cümleten merhaba


Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba bende Allahın izniyle bu akşama doğru katılıyorum nikon ailesine, adım Mehmet Ali, yaş 28, Kayseriliyim, esnafım, dijital fotoğrafa 2005 2006 yılı gibi panasonic fz7 ile başladım uzun bi süre sahip oldum o makinaya fakat çok kullanamadım 2010 yılında fujifilm HS10 aldım hala aldığım güne lanet ediyorum angry.gif 15 gün sonra canon 1000D ile takas ettim ki ilk DSLR makinamdı o heyecanımı hiç unutamam smiley.gif çok sürmeden onu satıp canon 50D aldım yanına ikinci makina olarak 40D aldım 6 ay sonra 5D mk2 aldım ve bi ton aksesuar + objektif sahibi oldum ve şunu fark ettimki artık ekipman sevdasına koşturup fotoğraf çekmiyordum en iyisi aynasız sabit lensli fuji x100 alıp fotoğrafa odaklanmak olarak düşündüm ve tüm ekipmanı satıp x100 aldım üste kalan paraya da arabaya destek çıktım, şimdi tamamdı herşey fotoğraf için tek aletim vardı he DSLR'ı aratmayan bi görüntü kalitesi vardı ama işler öyle olmadı DSLR havasını yakalayamadım bir türlü tamam herşeyi çok güzel ama o heyecan yoktu. En sonunda dün makinamı bi arkadaşa sattım ve ikinci el nikon D7000 siparişimi verdim şu anda kargoda kendisi 4 gözle bekliyorum smiley.gif Lens olarakta 50mm 1.8D aldım ve yine tek lens tek makina devam etmeyi düşünüyorum smiley.gif

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayırlı uğurlu olsun. Nikonu elinize aldığınızda te denklanşöre basıp perde sesini duyunca kaliteyi fark edeceksinizdir. Ekipman olarak 50 mm objektif bende de var geceleri çok güzel bokeh yakalarsiniz. Kadrajınız ve ışığınız bol olması dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.