Güliz Akarkan 9 Oluşturuldu: Haziran 20, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 20, 2013 Merhabalar Daha 5 gün önce yeni makineme kavustum. Nikon d3100,18-55mm. Bundan önce kompakt makına kullanıyordum.Onunla olabilecek en iyi fotografları cekmeye calısıyordum.Simdi artık Tam profosyönel bir makineye sahibim. Arastırıp aldım bu makinayı. Yeni baslayanlar icin en iyisi buymus. Bu makine hakkında bilmem gerekenleri su an sanırım cok azını biliyorum.Her gün belli bir müddet zaman ayırıyorum,anlayabilmek icin.Manuel ayarlarını yapmaya calısıyorum. Tekrar tekrar deniyorum. Buraya da bunlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek icin geldim.Görüslerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum makına ile ilgili. Takıldıgım cok yer var. Cekilen resimlere baktıkca bunlara benzer fotografları nasıl cekicem diye düsünmüyor degilim. Makinada renk ayalarını degistirip degisik efektlerde fotograf cekmek istiyorum ama pek beceremiyorum. Telasa düsüyorum,umarım en kısa zamanda ögrenebilirim Bu makine hakkında ögrenebilecegim püf noktalarıda yazarsanız cok mutlu olurum İyi günler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Ateş 4 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Zamanla ögrenirsin P modundaki bilgileri bi kagıta yaz daha sonra da M moduna al ve ayarları orada yap ve kullanmayı dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Öncelikle hayırlı olsun.2. Öncelikle makine ile fotoğraf çekin, efekt ekleme vs işleri bırakın bilgisayarda Photoshop ve benzeri programlar halletsin.3. Öncelik http://www.bascek.com/2679/fotograf-makinenize-hukmedin-ileri-cekim-modlari-p-a-s-m/Bu konuyu dikkatlice hatta defalarca okuyun boş zamanlarda.O sitedeki diğer basit makaleleri okuyun.Sormak istediğiniz birçok sorunun cevabı orada var.Bulamadığınız bişey olursa burda cevaptan bol bişey yok 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Güliz Akarkan 9 Haziran 20, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Tesekkür ederim Simdi girip okuyorum,tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Hoşgeldin. Öncelikle yeni makinen hayırlı olsun. GÖkhan YAZICI'nın vermiş olduğu bağlantıdaki makaleyi okuyarak ve sonrasında uygulayarak temel bilgini oluşturabilirsin. http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/ Bu bağlantıdan çekim tekniklerine ulaşabilirsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi https://www.youtube.com/watch?v=iGzUlX2onCUBu ve bunun gibi videoları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Güliz Akarkan 9 Haziran 20, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Tesekkürler.Bu arada video cok güzel anlatmıs,sagolun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Temel mantıkta sıkıntı yok. Kolay öğrenmenin en pratik yolu sürekli denemektir, olmadı diye bırakmak olmaz. Sürekli deneyerek aynı pozu gerekirse 10 kere çekerek olur bu işler.. Yeni makineniz hayırlı olsun.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Güliz Akarkan 9 Haziran 20, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Evet,haklısınız. Cok istekli oldugumdan dolayı fotograf cekmek en son vazgecicegim islerden biridir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Haziran 20, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2013 gönderildi Bol bol çekim yap.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın