oma 3 Oluşturuldu: Ağustos 27, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 27, 2010 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 27, 2010 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2010 gönderildi Tebrikler Onur Güzel bir Anlatım Olmuş.. Eline Saglık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oma 3 Ağustos 28, 2010 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 28, 2010 gönderildi Tebrikler Onur Güzel bir Anlatım Olmuş.. Eline Saglık.Ne demek, ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Balkı 1 Nisan 17, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 17, 2012 gönderildi Resimler görünmüyor sanırım silinmiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur ÇÖLÜKOĞLU 1 Nisan 17, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 17, 2012 gönderildi resimler görünmüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
APTALIM_BANLANDIM_Ali Can 4 Kasım 12, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2013 gönderildi Aynen resimler gözükmüyor tekrardan yükleyebilirseniz sevinirim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 12, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 12, 2013 gönderildi Anladığım kadarı ile fotoğrafa photoshop ile dublicate layer yapıp, ikinci layer ı soft light yapıyor.Size tavsiyem high pass ile keskinlik arttırmayı araştırın derim.Ancak her fotoğrafa bu yöntem ugulanmaz o ayrı konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mesut cil 0 Haziran 13, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 13, 2017 gönderildi Teşekürler faydalı bilgileriniz için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın