Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Oluşturuldu: Haziran 30, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 30, 2013 Merhaba arkadaşlar...Macbook pro'ya geçtiğimden dolayı Adobe Photoshop, Adobe Photoshop Lightroom, Nikon NX2 yazılımlarının FULL olarak macintosh versiyonu lazım.Elinde olan arkadaşlardan link bekliyorum.Teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 30, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Google amcaya sormayı denedin mi hiç. Burda paylaşmak sitenin ahlakına uymaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Haziran 30, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Google amcaya sormayı denedin mi hiÇ. Burda paylaşmak sitenin ahlakına uymaz.sordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 30, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Mac OS için bunların yenisini satın almak daha ucuza gelebiliyor. Bir arkadaşım da başta senin gibi bi yerlerden edinmeye çalıştı, sonra bir baktı ki 75 euroya Photoshop var, neden olmasın dedi ve satın aldı. Bildiğim kadarıyla lisanssız kullanmıyor artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Haziran 30, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Mac OS için bunların yenisini satın almak daha ucuza gelebiliyor. Bir arkadaşım da başta senin gibi bi yerlerden edinmeye çalıştı, sonra bir baktı ki 75 euroya Photoshop var, neden olmasın dedi ve satın aldı. Bildiğim kadarıyla lisanssız kullanmıyor artık.Üstad onu araştırdım ama TÜrkiye fiyatı 1.110,51 TÜrk Lirası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Haziran 30, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Bu ürünleri Türkiye'den alma zorunluluğun neden? İlla Türkçe mi kullanacaksın? Sonuçta bunlar lisans, internet ortamından kartla ödeme yapılır, lisans mailine gönderilir. Yazılımın kendisi zaten down edilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Haziran 30, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 30, 2013 gönderildi Bu ürünleri Türkiye'den alma zorunluluğun neden? İlla Türkçe mi kullanacaksın? Sonuçta bunlar lisans, internet ortamından kartla ödeme yapılır, lisans mailine gönderilir. Yazılımın kendisi zaten down edilir.İngilizce versiyonu daha pahalı 1,581 tr. Türkçe'de kampanya varmış %30 indirimli.Adobe'nin kendi sitesinde aylık 49 $ demiş full bir fiyat bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 1, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2013 gönderildi Geçenlerde photoshop CS2 ücretsizdi hem windows, hem MAC için.Ayrıca CS6 da dahil olmak üzere hepsi MAC üzerinde crackli kullanılıyor.Google a yazarsanız bulacaksınız.Hiç bişey bulamadınız thepribatebay.sx sitesinden torent olarak indirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Temmuz 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 1, 2013 gönderildi Photoshop buldum,sıra diğerlerinde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 1, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2013 gönderildi Lightroom da o korsan sitesinde bulabilirsin ama CapturNX in eski versiyonları var.Güncel versiyon için google amcada dolaşmak lazım.Ben en son 2.4.1 mi ne indirmiştim onuda kuracak zamanım olmamıştı. çalışıyormu yani emin değilim.Sanırım 2.3.5 var normal çalışan. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Temmuz 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 1, 2013 gönderildi Windows'un gözünü seveyim ya.Gıcık oldum bu macbook'a. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 1, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2013 gönderildi Windows'un gözünü seveyim ya.Gıcık oldum bu macbook'a.Not edin bu cümleyi 3 ay sonra bakalım hangisine bela okuyacak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 2, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2013 gönderildi zamunda üyeliğin olsa çok şey bulabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın