Ramiz AKSOY 305 Oluşturuldu: Temmuz 2, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 2, 2013 Arkadaşlar D600'üme grip almayı düşünüyorum hem tutuş etkinliğini yükseltmek dikey konumda kontrolü arttırmak ve extadan bir pil daha kullanmak adına. Çin ürünlerine pek bakmadım kalitesiz oldukları düşündüğüm iÇin geriye phottix markasının ürünü ve nikonun orjinal ürünü kaldı. Phottix'i elime alıp inceleme fırsatım oldu malzeme kalitesi iyi denilebilecek kıvamda tekerlek tuşları biraz sallantılı ama sanırım uzun süre iş görür , pil yatağının altında tripod bağlantısının arkasında boyluca bir metal var sağlamlık adına sanırım bu kısım orjinal gripte tamamen magnezyum tam emin değilim icleyemedim de , sizin tavsiyeniz ne olur ? Orjinal grip spot fiyatı 650 tl phottix 230 tl fiyattan satılmakta.http://www.phottix.com/en/phottix-battery-grip-bg-d600-premium-series-for-nikon-d600.htmlhttp://imaging.nikon.com/lineup/dslr/d600/features03.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 2, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2013 gönderildi bunu kullanıyorum gayet memnunum hiç bir sıkıntısı yokhttp://dx.com/p/bp-d11-external-battery-grip-for-nikon-d7000-111704 tabi param olsaydı bende phottix alırdım. Ama buda iş görüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 2, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 2, 2013 gönderildi bunu kullanıyorum gayet memnunum hiÇ bir sıkıntısı yokhttp://dx.com/p/bp-d...on-d7000-111704 tabi param olsaydı bende phottix alırdım. Ama buda iş gÖrüyor.yanlış anlamayın sakın ama bu tip ürünler bana pek güven vermiyor o alttaki soket bir kısa devre yaparsa makineleri bozabilir diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Temmuz 3, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Meike marka Grip kullanıcısıyım.. Henüz üzmedi, malzeme kalitesi olarak yumuşak kauçuk parçaları olarak vs. gayet ideal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Temmuz 3, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Meike, Phottix, Zeikos, Opteka, Hama fena değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Meike, Phottix, Zeikos, Opteka, Hama fena değil.tavsiye edermisiniz yoksa orjinal mi dersiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Temmuz 3, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Orjinale paran varsa al tabi Ya da fotoğraftan para kazanıyorsan. Ben Hama, Meike ve Phottix'e kesin güvenirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Makineye para bulan gripede bulur elbet sorun aradaki 400 tl farka karşılık ne vereceği ? Aradaki miktar farki fotografik anlamda cok farkli yerlerde kaynak olabilir mesela meike ttl tepe flash i gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 4, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 4, 2013 gönderildi Valla açıkcası 650TL ye bir grip alacağıma; 150TL ye yan sanayi grip alıp kalan 500TL ile ikinci el 50mm F1.4D alırdım.Hatta ve hatta gripi de 2.el 100TL ye alır kalan 50TL ile de dondurma alır, bu sıcakta oturur yerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Güvenç 2 Ağustos 18, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2013 gönderildi Meike ve Phottix sorunsuz kullanıyorum, tavsiye ederim. Ancak pil olarak orjinal pil öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ağustos 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 18, 2013 gönderildi Meike ve Phottix sorunsuz kullanıyorum, tavsiye ederim. Ancak pil olarak orjinal pil Öneririm.Evet haklısınız pil kesinlikle bence de orjinal tercih edilmeli , phottixin magnezyum olan versiyonundan bahsediliyor bÖyle birşey varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın