Yiğit Kürşad 41 Oluşturuldu: Temmuz 2, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 2, 2013 Merhabalar.Öncelıkle yn560 mark 2 Flashları strobıst amacı ile kullandıgımı belırteyım.İnternette ve Flıcker da gÖrdugum kadarıyla 4 stop Nd fıltre ile Öğle satlerınde gunesın altında HSS desteklı olmayan flashlarla çekım yapıyorlar.Hatta ND fıltre kullanım amacındada belırtıldıgı gıbı alan derınlıgı kazanmak amacıyla herhalde.Bu operasyon ne kadar saglıklı olur,Artısı ve eksısı nedır,Hss flash hıssını vererek yuksek performanslı kalıtelı fotograflar elde edebılırmıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 2, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2013 gönderildi Mantıklı, çünkü flaşın 1/200 ün üzerine çıkamıyor.Aynı etkiyi iTTL flaşlarla 1/5000 gibi değerlerde yapabiliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 3, 2013 gönderildi Hocam Nd fıltrelerın Kalıtesı malum.İyi ve kötu arasında gıdıp gelıyor.Biz bu şekılde İttl flashlar gıbı kalıtelı performans ve sonuclar alabılırmıyız nd fıltre ile ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 4, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 4, 2013 gönderildi Ben ND filtreyi bu iş için hiç kullanmadım, mevcut ND filtrem ise ucuz bir model idi ve renk konusunda hiç memnun değildim, sattım. Bu iş için kullanacaksanız sanırım ucuzlarla başlamak mantıklı, renklere sonradan müdahale edip düzeltebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 4, 2013 gönderildi Anladım hocam kalıtelı fıltreler ile elde edılmıs orneklerı ınceledım Flıcker.com adresınde.Gerçekten muazzam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın