Yiğit 0 Oluşturuldu: Temmuz 9, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 9, 2013 8mm lensimle sorunsuz manuel çekim yapıyordum, 18-105 lensi takınca d90 odaklamıyor nerede hata yapıyor olabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 9, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi af- m de kalmıştır af a ya alacan.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit 0 Temmuz 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi af- m de kalmıştır af a ya alacan..af de malesef mod P de yinede odaklamıyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 9, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi sorun sadece p modundamı oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit 0 Temmuz 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi sorun sadece p modundamı oluyor?Diğer modlarda da odaklamıyor :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 9, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi Gövdeden ve lensden af açıksa olması lazım.Reset atarak fabrıka ayarlarına bir döndür bakalım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit 0 Temmuz 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi Gövdeden ve lensden af açıksa olması lazım.Reset atarak fabrıka ayarlarına bir döndür bakalım..hala odaklamıyor, anlamıyorum ya dün gece odaklayan makine şimdi neden odaklamıyor ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 9, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi lensi bir çıkarıp tekrar takın yerine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit 0 Temmuz 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi lensi bir çıkarıp tekrar takın yerinemalesef aynı sorun devam ediyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 9, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi D90 gövdedeki netlik anahtarını ve lensteki netlik anahtarını kontrol edin. Gövdedeki AF de ve lensteki A da olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit 0 Temmuz 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi D90 gövdedeki netlik anahtarını ve lensteki netlik anahtarını kontrol edin. Gövdedeki AF de ve lensteki A da olmalı.Gövdedeki netlik anahtarı AF, lensteki A'da deniyorum zaten ama sorunum hala devam ediyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 9, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2013 gönderildi Bu işi bilen birinden yardım alınız. Yazışarak bu işi çözmeniz zor görünüyor. Fotoğrafçı olması yeterli olmayabilir, makineler konusunda tekniği yeterli biri olmalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 10, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2013 gönderildi Bu işi bilen birinden yardım alınız. Yazışarak bu işi çözmeniz zor görünüyor. Fotoğrafçı olması yeterli olmayabilir, makineler konusunda tekniği yeterli biri olmalı.Foto makinası tamircisi olabilir o zaman abi dimi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın