akif yüzbaşıoğlu Oluşturuldu: Temmuz 10, 2013 Oluşturuldu: Temmuz 10, 2013 sadece deneme amaçlı bir timelapse çalışması yapmaya çalıştım vebu ilk denememi sizinle paylaşmak istedim.. önerilerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum..http://www.youtube.com/watch?v=R18XMC5unso 1 Alıntı
Salih TEMEL Temmuz 10, 2013 gönderildi Temmuz 10, 2013 gönderildi güzel olmuş ben beğendimhangi program ile birleştirme yaptınız? Alıntı
akif yüzbaşıoğlu Temmuz 10, 2013 gönderildi Yazar Temmuz 10, 2013 gönderildi güzel olmuş ben beğendimhangi program ile birleştirme yaptınız?quicktime Alıntı
Recep YAZICI Temmuz 11, 2013 gönderildi Temmuz 11, 2013 gönderildi Güzel olmuş. Kaç Shutter'a mal oldu ?? Alıntı
Yunus BULAT Temmuz 11, 2013 gönderildi Temmuz 11, 2013 gönderildi İlk deneme için başarılı bir çalışma olmuş bence.Üzerine dÜşerseniz geliştirebilirsiniz. Alıntı
akif yüzbaşıoğlu Ağustos 1, 2013 gönderildi Yazar Ağustos 1, 2013 gönderildi yaklaşık 1000 shutter gitti ama denemeye değer doğrusu.. üzerine düşüp istanbul ve ankarada çalışmalar yapacağım.. coming soon Alıntı
Burak Güralp Ağustos 2, 2013 gönderildi Ağustos 2, 2013 gönderildi Timelapse çok eglenceli birşey ve çok zahmetli. Bu denemene birde fon müzigi ekle böyle kuru kuru gitmiyor ... Tavsiyem şehir görüntülerini biraz daha yuksekten çekmeye çalışırsan daha etkiliyeci bir görsel elde edersin..Tebrikler eline saglık... Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın