akif yüzbaşıoğlu 3 Oluşturuldu: Temmuz 10, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 10, 2013 sadece deneme amaçlı bir timelapse çalışması yapmaya çalıştım vebu ilk denememi sizinle paylaşmak istedim.. önerilerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum..http://www.youtube.com/watch?v=R18XMC5unso 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Temmuz 10, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2013 gönderildi güzel olmuş ben beğendimhangi program ile birleştirme yaptınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akif yüzbaşıoğlu 3 Temmuz 10, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 10, 2013 gönderildi güzel olmuş ben beğendimhangi program ile birleştirme yaptınız?quicktime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Temmuz 10, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2013 gönderildi shutter'na yazık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Temmuz 11, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2013 gönderildi Güzel olmuş. Kaç Shutter'a mal oldu ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Temmuz 11, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2013 gönderildi İlk deneme için başarılı bir çalışma olmuş bence.Üzerine dÜşerseniz geliştirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TEZ 2 Temmuz 11, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2013 gönderildi Gitti güzelim shutter lar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akif yüzbaşıoğlu 3 Ağustos 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 1, 2013 gönderildi yaklaşık 1000 shutter gitti ama denemeye değer doğrusu.. üzerine düşüp istanbul ve ankarada çalışmalar yapacağım.. coming soon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Ağustos 2, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2013 gönderildi Timelapse çok eglenceli birşey ve çok zahmetli. Bu denemene birde fon müzigi ekle böyle kuru kuru gitmiyor ... Tavsiyem şehir görüntülerini biraz daha yuksekten çekmeye çalışırsan daha etkiliyeci bir görsel elde edersin..Tebrikler eline saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Ağustos 2, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2013 gönderildi Kaç FPS ile oluşturdun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın