Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Oluşturuldu: Temmuz 18, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 18, 2013 http://nikonasia-en....dmw%3D/theme/na bu adresten body nizin modelini seçerek güncelmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Gücleştirme sürümleri listede mevcuttur.Yazılım güncelleme nasıl yapılır diyorsanız buradan yardım alabilirsiniz : http://www.nikonturk...elleme-anlatim/veya güncelleme dosyasını indireceğiniz sayfada nasıl güncelleme yapabileceğinize dair pdf doyaları mevcuttur.Nikon D7000 Firmware - A firmware: Ver. 1.03, B firmware: Ver. 1.04 - Download : http://nikonasia-en....d/7821/theme/na Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 19, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2013 gönderildi benim makinem d5100 güncelleme yaptıktan sonra türkçe kullanabilecek miyim? d5100 için ne tür değişiklikler mevcut biliyor musunuz? şuanda menüyü falan yeni öğreniyorum ingilizcem var ama terim olarak altından kalkamam o yüzden merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 19, 2013 gönderildi benim makinem d5100 güncelleme yaptıktan sonra türkçe kullanabilecek miyim? d5100 için ne tür değişiklikler mevcut biliyor musunuz? şuanda menüyü falan yeni öğreniyorum ingilizcem var ama terim olarak altından kalkamam o yüzden merak ettimSanırsam sizin makinenizin yeni yazılımı yok en son 2011 kasım ayında bir günceleme çıkmış yeni bir güncelmme yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 20, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 20, 2013 gönderildi teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 20, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 20, 2013 gönderildi teşekkür ederim. rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halilce 7 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi Merhabalar,Ben 2011 kasım ayında d7000 aldım. o günden bugüne hiç güncelleme yapmadım. Makineye baktığımda donanım yazılım sürümü olarak bunlar var. A : 1.02 B: 1.02 ve L : 1.002Şimdi güncelleme yapmak istiyorum . Bana yol gösterirmisiniz ? Sanırım bir kaç sürüm yayınlanmış. En son sürümü yüklemeden önce öncekileri mi yüklememiz gerekecek , yoksa en son sürümü yüklersek olur mu ? Detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi Merhabalar,Ben 2011 kasım ayında d7000 aldım. o günden bugüne hiç güncelleme yapmadım. Makineye baktığımda donanım yazılım sürümü olarak bunlar var. A : 1.02 B: 1.02 ve L : 1.002Şimdi güncelleme yapmak istiyorum . Bana yol gösterirmisiniz ? Sanırım bir kaç sürüm yayınlanmış. En son sürümü yüklemeden önce öncekileri mi yüklememiz gerekecek , yoksa en son sürümü yüklersek olur mu ? Detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Direk en son sürümü yükleyeceksiniz o kadar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayri tekin 8 Temmuz 24, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi https://nikoneurope-en.custhelp.com/app/answers/list Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi Merhabalar,Ben 2011 kasım ayında d7000 aldım. o günden bugüne hiç güncelleme yapmadım. Makineye baktığımda donanım yazılım sürümü olarak bunlar var. A : 1.02 B: 1.02 ve L : 1.002Şimdi güncelleme yapmak istiyorum . Bana yol gösterirmisiniz ? Sanırım bir kaç sürüm yayınlanmış. En son sürümü yüklemeden önce öncekileri mi yüklememiz gerekecek , yoksa en son sürümü yüklersek olur mu ? Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Halil bey verdiğim linklerde son sürümlermevcut önceki sürümleri kurmanıza hiç gerek yok direk dosyayı indirip kurulumu body nizden gerçekleştirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halilce 7 Temmuz 26, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 26, 2013 gönderildi Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 26, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 26, 2013 gönderildi Rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın