Salih EKİNCİ 0 Oluşturuldu: Temmuz 19, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 19, 2013 Merhabalar.Nikon D90'nımda pili makineye takmadan vizörden konuya bakıldığında konu karanlık ve koyu bir şekilde görüntü görülüyor. Pil takıldıktan sonra ise herşey normal görülüyor. Çekimde herhangi bir sıkıntı yok. Bu bir problem midir? Yoksa D90'lara özgü birşey mi? D90 kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 19, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2013 gönderildi Diğer pek çok modelde de durum aynıdır, korkulacak bir şey yok, normal bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih EKİNCİ 0 Temmuz 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 19, 2013 gönderildi İlginize teşekkür ederim Mehmet bey,Bunun nedeni nedir acaba? Yani Nikon neden böyle bir özellik eklemiş gövdelerine? Makinayı daha bugün aldım ve daha önceden Nikon gövde kullanmadığım için tedirgin oldum açıkçası. Daha önceden Canon kullandım ve Canon'da böyle bir durum göremedim.Saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Temmuz 19, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 19, 2013 gönderildi Normaldir ben d7000 kullanıyorum aynı enerji harcıyor aydınlatmak için size daha güzel görüntü sunabilmek için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın