sirinceteraneler 24 Oluşturuldu: Temmuz 23, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 23, 2013 merhaba arkadaşlar benim şarj problemim var. D5100 kullanıyorum bataryayı şarj etmek için aparata takıyorum fişe taktığımda ışık yanıp sönüyor bir süre sonrasında ise hiç sönmüyor dolduğunu anlayamıyorum. kalvuzda da ışık söner diyor. ne yapmalıyım. türkiye uyumu için olan fiş aparatını diğer yönde tak falan diye bir iki öneri aldım ama olmuyor. batarya full dolu görünüyor baya kullanıyorum ama bazen şıp diye bitiyor. bi fikri olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi Işık sabit olduğu zaman yani sürekli yanar iken şarj tamamlanmış oluyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 23, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi kullanma klavuzu söner diyor? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi kullanma klavuzunda yanlış yazılmış olabilir normalde pil dolduğunda sürekli yanar o ışık. benim makinede öyle oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi kullanma klavuzu söner diyor? :Sorjinal kopyada da aynısı yazıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 23, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2013 gönderildi direk yanarsa ışık bitmiş demektir.bazen şıp diye bitiyorsa çok şıp şıp kullanıyorsundur kurcalıyorsundur bitiyordur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 24, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi türkiye uyumu için olan fiş aparatını diğer yönde tak falan diye bir iki öneri aldım ama olmuyor. Bu öneriyi sunanlarla tanışmak isterdim 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 24, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi Bu öneriyi sunanlarla tanışmak isterdim :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi belki tam oturmuyordur elektirikçide ölçtür falan demişlerdi :D . çok teşekkür ederim tam dolsunda ister yanar ister söner:Ddirek yanarsa ışık bitmiş demektir.bazen şıp diye bitiyorsa çok şıp şıp kullanıyorsundur kurcalıyorsundur bitiyordur.çokta şıp şıp kullanmıyorum aslında :P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlmiOfficial 9 Temmuz 24, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi belki tam oturmuyordur elektirikçide ölçtür falan demişlerdi :D . çok teşekkür ederim tam dolsunda ister yanar ister söner:Dçokta şıp şıp kullanmıyorum aslında :PAllahtan çok yüsek İSO'da kullanmışsın falan dememişler Neyseki sorun çözülmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi :lol: :lol: diyebilirlerdi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın