yiğittttt 1 Oluşturuldu: Temmuz 24, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 24, 2013 bende d5200 var ve fotoğraf makinesinden telefona fotoğraf atmaya ve aynı zamanda tetikleyici olarak kullanmaya yarayan wu 1a yı almayı düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim kullanışlımı, hızı nasıl vs...http://www.fotografium.com/nikon-wu-1a-wireless-mobile-adapter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 24, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 24, 2013 gönderildi Sanırım kullanan arkadaş yok. Çok yeni bir aksesuar ve bildiğim kadarıyla sadece D3200 ve D5200 ile Çalışabiliyor. Buna bu kadar para vermeye değer mi diye düşünüyorum. Benim yaptığım işler aÇısından hiÇ de gerekli değil. Belki sizin amaÇlarınıza uygundur. Ayrıca NL satış fiyatı 40-50 euro aralığında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Temmuz 25, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2013 gönderildi Ben WU-1B yi D600 ile kullanmıştır. Pratik değil sattım gitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aykut anşin 0 Ağustos 2, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2013 gönderildi arkadaşlar merhababence sacma sapan bir alet, yada ben kuramadım beceremedimresimleri tablete thumbnails olarak transfer ediyor, resmin orjinal boyutu 11MB , tablede 20-30K olarak gidiyor ve dogal olarak resimler cok kötü görünüyor. aldıgıma pişman oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Kaptan 3 Ekim 19, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 19, 2013 gönderildi Kullanıyorum. Gayet de kullanışlı. Tabii ki yorum tamamen beni bağlar. Kurulumu zor değil. Hem tablete hem de telefona fotoğraf atabiliyorum. Paylaşım için de kullanışlı bir araç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın