Melih KAYA 0 Oluşturuldu: Temmuz 27, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 27, 2013 Merhaba,Nikon D7000 kullananlardan U1 konumunda resimdeki işaretlemiş olduğum (Pu1) ifadesini nasıl değiştiğini bulamadım.Orayı (M) moduna alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim normalde kendi ayaqrlarımı belirleyip U1 üzerine kayıt etmeye çalışıyorum ama sadece (P) modunu değiştiremiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 27, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 27, 2013 gönderildi p modu program modu onu değiştiremezsin,bu modda sadece wb ve iso değişikliğine olanak verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih KAYA 0 Temmuz 28, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 28, 2013 gönderildi p modu program modu onu değiştiremezsin,bu modda sadece wb ve iso değişikliğine olanak verir.Gökhan hocam P nin program modu olduğunu biliyorum ama benim demek istediğim U1 de mod değişikliği olup olmadığı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 28, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2013 gönderildi Gökhan hocam P nin program modu olduğunu biliyorum ama benim demek istediğim U1 de mod değişikliği olup olmadığı?Yok.Oda p modu gibi sadece hafızaya kayıt ediyorsun akşam yada gündüz yada portre ayarın varsa alıyorsun basıyorsun çekiyorsun. Kafana göre ayarı M de yaparsın zaten.Sen sanırım orda görünen "p" harfine takıldın onu modlara göre ayar yapıyor sandın o "p" senin o anda programlama yaptığını belirtmek için çıkıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın