Sadullah YAPICI 0 Oluşturuldu: Ağustos 2, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 2, 2013 merhaba,d5000 için güncelleme dosyasını indirdim. fakat setup menü altında USB seçeneği yok... yüklemeyi ne şekilde yapabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ağustos 2, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2013 gönderildi hafıza kartına kök dizine atarak menü den firmware options seçeneği altında update yazısı çıkar bu yol ile de yapabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ağustos 2, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2013 gönderildi kartla daha basit.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sadullah YAPICI 0 Ağustos 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 3, 2013 gönderildi evet teşekkürler... kart okuyucuyla karta attım sonra cihaza tanıttım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekar Aydın 1 Ağustos 23, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi Güncelleme Korkusu, Bende NikonD600 var.Bende mesajlarımda anlatttığım gibi AF noktalarından dolayı güncellemek istiyorum fakat, ya dosya bozuk olursa yada yükleme hatasından dolayı, makinedeki yazılımı da bozarsa o zaman ne yapabiliriz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın