İbrahim ÖZKAN 53 Oluşturuldu: Ağustos 3, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 3, 2013 d5000 için almış olduğum batery gripin kablosunu kaybettim. ayrı olarak kablosunu temin edebilirmiyim. bu şekilde ihtiyacı olup bulan birileri varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ağustos 4, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 4, 2013 gönderildi nasıl bir kablo bende de var ama kablo yok kendilerinde ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ağustos 4, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 4, 2013 gönderildi O aletle kablo mu geliyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ağustos 4, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 4, 2013 gönderildi Bende şaşırdım şimdi ne kablosu bu? Foto koyarmısın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Sh-zade 7 Ağustos 4, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 4, 2013 gönderildi bendede var D3100 icin bendeki kirilmisdi yenisini getizdirdim ebaydan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ağustos 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 4, 2013 gönderildi kablo elimde yok şu an şöyle anlatayım. dikey denklaşör düğmesinin çalışması için makina ile arasındaki iletişimi sağlayan kablo. makine d5000 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 5, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 5, 2013 gönderildi ibrahim arkadaşın bahsettiği kablo şöyle bişiy sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ağustos 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 5, 2013 gönderildi evet tam olarak o. buradan temin edemezsem ebaydan sipariş edeceğim. Türkiyede satış yapan yer varmı bildiğiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Ağustos 5, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 5, 2013 gönderildi dostum bunlar işini görürmü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ağustos 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 5, 2013 gönderildi dostum bunlar işini görürmü?uyumlu gibi duruyorlar ama uzunlukları biraz fazla gibi. ebaydan sipariş ettim bir tane. bakalım ne zamana gelecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Ağustos 5, 2013 gönderildi Paylaş Ağustos 5, 2013 gönderildi uyumluysa göndereyim kargoyla bana lazım değiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın