Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Eylül 8, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 8, 2013 gönderildi Abi sende aldın + biliyordunuz neden bizle paylaşmadınız bu konuyu?Zülfücüğüm bu konu daha Önce sitede paylaşıldı. Şimdi, sitenin neresinde diye sorsan bende bulamam ama paylaşıldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasip TOSUN 12 Eylül 11, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 11, 2013 gönderildi Bugün nikon teknik servisi ile görüştüm. Bataryamın seri numarasını verdim ve cihazımı 2 ay önce aldığımı ilettim. Yaklaşık 30 dk sonra bana geri dönüş yaptılar. Benim bataryamın değişmesinin gerek olmadığını Seri numarası içersinde sadece E ve F harfi geçen bataryalar değişecekmiş. Mesala benim bataryamda seri numarası içersinde 201303KE... şeklinde devam ediyor E harfi veya F harfi tek başına olsaydı benim bataryamında değiştirilmesi gerekecekmiş. Bana bugün verilen bilgi bu şekilde sizlerede aktarmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Eylül 11, 2013 gönderildi Paylaş Eylül 11, 2013 gönderildi Bugün gidip D800 için yedek pil aldım Orjinal pillerin hepsinin seri numaralarını inceledim Sağolsun Kenan abi tüm pilleri incelememe izin verdi içinden hoşuma giden seri numaralı pili aldım biraz fantazi oldu Bu arada değişime yolladığım batarya henüz bana gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Sevgili arkadaşlar seri numarası tutan pil tarafıma geri gönderildi inceleme yapıldı bu seride üretilen pillerde sorun yoktur dendi ama seri numarası değişim talebi olan pillerden. Şimdi bunu Bir üst kuruma bildirme zamanı geldi sanırım... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Sevgili arkadaşlar seri numarası tutan pil tarafıma geri gÖnderildi inceleme yapıldı bu seride üretilen pillerde sorun yoktur dendi ama seri numarası değişim talebi olan pillerden. Şimdi bunu Bir üst kuruma bildirme zamanı geldi sanırım...Türkiye servisi mi bÖyle dedi? Ne zaman adam oluruz bilemiyorum açıkçası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Türkiye servisi mi bÖyle dedi? Ne zaman adam oluruz bilemiyorum açıkçası...Evet Ertan Türkiye servisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Yapılacak en iyi şey;O pili patlatmak ve patlatırkende kendine zarar vermek.Daha sonra servise dava açmak.Bu memleket başka türlü düzelmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Evet Ertan Türkiye servisi.Yetkili servise güvenemezsek kime güvenecez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi Nikon'un tweeter hesabında konuyu fotoğrafıyla dünyaya duyur bak nasıl seni buluyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ekim 1, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2013 gönderildi facebookta olabilir nikona yazabilirsiniz ordanda bakarlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Ekim 2, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 2, 2013 gönderildi Nikon'un tweeter hesabında konuyu fotoğrafıyla dünyaya duyur bak nasıl seni buluyorlar Bunu en kısa zamanda yapacağım abi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın