Guest Faruk Oluşturuldu: Ekim 18, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 18, 2013 Merhaba arkadaşlar. Geçen softbox falan bakıyordum netten. Fazla kompleks bişey olmadığını görünce bi tane yapaym dedim. Ortaya böyle bişey çıktı.http://o1310.hizliresim.com/1g/l/tpnz6.jpgEvde çekim yapacağım zaman falan kullanmayı düşünüyorum. Aslında ihtiyaçtan değil de bi deneyeyim bakaym nasıl olacak? işe yarayacak mı diye girdim bu işe. Yarın 3-5 lamba ile ışıklandırıp ışığı artırmayı falan düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak.Bu tarz bişey deneyeniniz var mı? Varsa nerelerde kullandı? İşe yaradı mı? Yorumlarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Kasım 27, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2014 gönderildi Çok güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Kasım 27, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2014 gönderildi Güzel olmuş. ^^ Bende yaptım bu şekilde. A4 kağıt kullanmışsın sanırım onun yerine asetatlı kağıt daha iyi olabilir. Bir de onu dene.Dört tane hazırlayıp yapıştırmıştım. İçindeki folyoyuda biraz kırıştırdım. Şimdi şemsiye siparişini verdim. Odamı da yavaştan stüdyoya çevirmeye çalışıyorum. ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Kasım 27, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2014 gönderildi Bitince resim ekleyin, bilgilenmiş olalım. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın