Ertan Ozturk 546 Oluşturuldu: Ekim 29, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 29, 2013 Osmanlı'yı yıkan ve Anadolu'yu işgal eden ismi lazım değil ülkeler yerine ülkeyi işgalden kurtaranlara hakaret edenlere inat: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! 6 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi şükran, minnet,rahmet ve saygıyla anıyoruz. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Bayramımız Kutlu Olsunnnn:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi "Türküm doğruyum çalışkanım" diye başlar. “Varlığım Türk varlığına armağan olsun†diye biter. Arada büyükleri saymaktan, küçükleri sevmekten söz eder. Türk ırkının üstünlüğünden, başbuğa sadakatten ve de uğruna ölmekten söz etmez. Sabah sabah çocukları çalışmaya başlatmak için bir nevi bir ısınma, bir ritüeldir. Ve hepsi de bu kadardır. Hiçbirimiz Andımız’ı okuduğumuz için ırkçı ve milliyetçi olmadık. Herkes ne olacaksa onu oldu.Fransa devlet adamları ve politikacılar umuma hitap ederken vatandaşlar demez, Fransızlar diye hitap eder. Fransa’da ırkçı ve aşırı milliyetçi olmak için bu yeterli ve geçerli bir hitap değildir. Abartmanın gereği yok. Bir yetkili büyüğümüz başkaları alınır diyor. çerkezleri de sayıyor. Gerçi kendisine itiraz eden bir Kafkas derneği duymadım ama ağzınıza sağlık diyen de yok. Bir topluluk adına böyle gönüllü vekaletle konuşmak anlaşılır gibi değil.İlber Ortaylı, 20 Ekim 2013 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi buda benden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ekim 29, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Andımızı "İçinde Türk milleti geçtiği için ırkçılık var" bahanesiyle kaldıran kafa, yarın Mehter Marşı'nı da kaldırır:Ceddin deden, neslin babanHep kahraman Türk milletiOrduların, pekçok zamanVermiştiler dünyaya şan.Türk milleti, Türk milletiAşk ile sev milliyetiKahret vatan düşmanınıçeksin o mel’un zilleti.Osmanlı Osmanlı diye birbirlerini yiyorlar, al sana Osmanlı'da ordunun okuduğu marşlardan biri... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Bayramımız kutlu olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 29, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Andımızı "İçinde Türk milleti geçtiği için ırkçılık var" bahanesiyle kaldıran kafa, yarın Mehter Marşı'nı da kaldırır: Ceddin deden, neslin baban Hep kahraman Türk milleti Orduların, pekçok zaman Vermiştiler dünyaya şan. Türk milleti, Türk milleti Aşk ile sev milliyeti Kahret vatan düşmanını çeksin o mel’un zilleti. Osmanlı Osmanlı diye birbirlerini yiyorlar, al sana Osmanlı'da ordunun okuduğu marşlardan biri... Siyaset yapmak istemiyorum ama amaç başka. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ekim 29, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Siyaset yapmak istemiyorum ama amaç başka.Amaç başka, söylenen başka o zaman. Goebbels misali... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Siyaset yapmak istemiyorum ama amaç başka.Ümit hocam merhaba;Bu site yediden yetmişe herkesin katıldığı birşeyler paylaştığı bir site, siyaset yapmamak konusunda kesinlikle haklısınız.Konu açılmış bende dÜşÜncelerimi paylaştım.Şimdi belirtmek istediğiniz "AMA AMAç BAŞKA" nın altında yatan nedir merak ettim. Saygılar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 29, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Ümit hocam merhaba; Bu site yediden yetmişe herkesin katıldığı birşeyler paylaştığı bir site, siyaset yapmamak konusunda kesinlikle haklısınız.Konu aÇılmış bende dÜşÜncelerimi paylaştım.Şimdi belirtmek istediğiniz "AMA AMAÇ BAŞKA" nın altında yatan nedir merak ettim. Saygılar Cabir Merhaba;Bu Çoook uzun bir hikâye. Bunu aÇıklayabilmek iÇin 13 milyar yıl öncesine gitmemiz gerekiyor... 13 Milyar yıl önce evrende gezinen gaz ve toz bulutları vardı. Daha sonra bunlar, Çekim etkisiyle birbirlerine yaklaşarak, BING-BANG denen o patlamayı gerÇekleştirdi ve 1 saniye gibi bir zamanda tÜm evren yaratıldı...Cabir, sen bu sitenin kapatılmasını Kemal kardeşimizin hapse atılmasını falan mı istiyorsun. Boşver, sorma ve sorgulama ve böylece devam et...Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Cabir Merhaba;Bu Çoook uzun bir hikâye. Bunu aÇıklayabilmek iÇin 13 milyar yıl öncesine gitmemiz gerekiyor... 13 Milyar yıl önce evrende gezinen gaz ve toz bulutları vardı. Daha sonra bunlar, Çekim etkisiyle birbirlerine yaklaşarak, BING-BANG denen o patlamayı gerÇekleştirdi ve 1 saniye gibi bir zamanda tÜm evren yaratıldı... Cabir, sen bu sitenin kapatılmasını Kemal kardeşimizin hapse atılmasını falan mı istiyorsun. Boşver, sorma ve sorgulama ve böylece devam et... Selamlar,AÇıkÇası andımızı niÇin kapattıklarını eleştiriyorum diye iÇeri atacaklarsa atsınlar ama benim dÜşÜncemde olan milyonları mapushaneler almaz...Konuyu kapattım Ümit hocam.Bu siteye siyaset bulaştırmak kimsenin haddi de değildir hakkı da değildir.Bu konuda Çok haklısın teşekkÜrler...Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Doğal yaşamda hayvanlar alemini çokkk inceliyorum içlerinde en çok sevdiğim hayvan sanırım koyun oldu çokkk sadıklar bi kere çokta sessizler oyy oyy yerumm ben onları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Doğal yaşamda hayvanlar alemini çokkk inceliyorum içlerinde en çok sevdiğim hayvan sanırım koyun oldu çokkk sadıklar bi kere çokta sessizler oyy oyy yerumm ben onları Makarnayla beslenen koyunlar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ekim 29, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi AÇıkÇası andımızı niÇin kapattıklarını eleştiriyorum diye iÇeri atacaklarsa atsınlar ama benim dÜşÜncemde olan milyonları mapushaneler almaz...Konuyu kapattım Ümit hocam.Bu siteye siyaset bulaştırmak kimsenin haddi de değildir hakkı da değildir.Bu konuda Çok haklısın teşekkÜrler...Saygılar...Cabir, Merhaba;Konuyu kapattığın iÇin teşekkÜrler. Bu konuyu belki gÜnÜn birinde yÜz yÜze konuşabiliriz.Selamlar, 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz O. 10 Ekim 29, 2013 gönderildi Paylaş Ekim 29, 2013 gönderildi Çok şükür ki bugün de Cumhuriyetimizin yıl dönümünü tüylerimiz diken diken, imrenerek ve gözlerimiz dolarak kutladık.Nice senelere daha da gümbür gümbür atan yüreklerle inşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın