muhammed halil kısacık 0 Oluşturuldu: Kasım 2, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 2, 2013 İyi günler arkadaşlar yeni aldıgım nikon d3200 ile cekindigim fotografı pc acmıyor kartta gorunuyor ama acılmıyor fotograf ben fotografı cekınırken kalıtesını yukseltmıstım sanırım ondan oldu ben bu fotografı nasıl acabılırım kalıtesını felan dusurme gıbı bı olasılık varmı yardım edın lutfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 2, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2013 gönderildi RAW yani ham fotoğraf çekmişsindir.RAW fotoğrafı da açabilmen için ya Nikon un ViewNX (kameranın kutusundaki CD ile gelir!) kuracaksın.Yada Photoshop vs programlar vasıtası ile ancak yalın photoshop da RAW dosyalarını açamaz. Onada uygun "Camera Raw" eklentisi eklenmeli.Google'a D3200 camera raw yazın yada uğraşmayın direk viewNX programını kurun CD den. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 2, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2013 gönderildi Nikon ile çektiğini açmıyor diye bir başlık pek hoş olmamış.Canon ile çektiğini açıyor demek ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi photoshop ile açabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Photoshop RAW fotoğrafı açamaz.Önce Adobe Camera Raw kurmanız gerekli.çektiğiniz RAW dosyalarını "windows ortamında" açabilecek tek yazılım Nikon yazılımları.Tabiki Picassa tarzı programlarda açıyor ama onları zaten ciddiye almadığımdan bahsetme gereği duymuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi okadarınıda kursun hocam artık. onuda mı biz kuralım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Zaten sıkıntı o.Kurması gerektiğini bilmediği için forumlarda bu tarz konular var.Hani burda photoshop çektiğim fotoğrafı açamıyor demiyor ancak bir çok sitede bu mesajlarda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Nikon View NX yazılım hala ücretsiz diye biliyorum. Bu programı kurun ve bununla gerekli jpeg dönüşümünü yapın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Zaten sıkıntı o.Kurması gerektiğini bilmediği için forumlarda bu tarz konular var.Hani burda photoshop çektiğim fotoğrafı açamıyor demiyor ancak bir çok sitede bu mesajlarda var.haklısınız hocam. ben kendi makinemde ps yi kurunca bu eklentileri direk kuruyorum o yüzden direk ps dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın