Recep YAZICI 261 Oluşturuldu: Kasım 2, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 2, 2013 PixelKing ve King Pro TTL Flash Trigger sahibi olanlar için Firmware güncellemesi ,http://pixelhk.com/Down/KingNikon/http://pixelhk.com/down/kingpronikon/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Mayıs 25, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 25, 2014 gönderildi bu tetikleyiciden bende bakıyorum. Türkiye'de satan bildiginiz bir yer varmı acaba.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 25, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 25, 2014 gönderildi bu tetikleyiciden bende bakıyorum. Türkiye'de satan bildiginiz bir yer varmı acaba..TR yi bilemiyorum. Ben Ebay üzerinden almıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Mayıs 25, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 25, 2014 gönderildi ebay üzerinden bakıyorum fakat hiç yurtdışından alım yapmadım biraz bu konuda acemiyim 2+1 olanları 230 dolar civarında bu fiyata gümrük vergisi uygularmılar. tavsiye ediceginiz satıcı varmı birde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 26, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 26, 2014 gönderildi Tavsiye edeceğim bir satıcı yok. Ebay üzerinden yüzlerce alışverişim oldu hiç biriyle en ufak bir sorun yaşamadım. Yabancıların fıtratında var sanırım.. 2+1 alırsanız tutar nedeniyle gümrüğre takılabilir. O nedenlede ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 26, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2014 gönderildi Şöyle bir gerçek var. eBay daki çoğu açlıktan nefesi kokan (tabi bunu ben hayal ediyorum) satıcılar bizim burdaki burnu 2 karış havada dolaşan satıcılardan çok daha iyiler.Geçenlerde kamera için askı aldım 5$2 hafta geçti satıcıdan mesaj geldi ürün için olumlu mesaj bırakmayı unutmayın diye. Bende ürün henüz gelmedi dedim.Adam üzüntüsünden kendini parçaladı, lütfen kötü not vermeyin 1 hafta daha bekleyelim, gelmezse paranızı iade edeyim dedi.2 hafta daha bekledim yine gelmedi. Adam hemen iade edeyim dedi, bende arada oluyor böyle 1-2 hafta daha beklerim acelesi yok dedim.Adam parayı yinede iade etti. Olayın üstünden 1 ay falan geçti askıda gerçekten gelmedi (geçen başka birinden yeniden sipariş ettim bekliyorum).Adamların olaya bakışı bu.Ha onbinlerce satıcı var, içlerinde hırlı hırsız yokmudur mutlaka vardır ancak satış rakamlarına bakıp değerlendirmesini hemen yapabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Mayıs 26, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 26, 2014 gönderildi Aynen öyle para iade etmek için can atıyorlar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Mayıs 26, 2014 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2014 gönderildi dediginiz gibi tek tek alım yapayım ozaman.size yazdıktan sonra tr satan bir firma buldum 2+1 fiyatı 980 gibi birşey di çok yüksek o fiyata pocet tetikleyici var yani ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın