İçeriğe git

Pixel King Firmware

Recommended Posts

PixelKing ve King Pro TTL Flash Trigger sahibi olanlar için Firmware güncellemesi ,

http://pixelhk.com/Down/KingNikon/

http://pixelhk.com/down/kingpronikon/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 6 ay sonra...

bu tetikleyiciden bende bakıyorum. Türkiye'de satan bildiginiz bir yer varmı acaba..

TR yi bilemiyorum. Ben Ebay üzerinden almıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ebay üzerinden bakıyorum fakat hiç yurtdışından alım yapmadım biraz bu konuda acemiyim 2+1 olanları 230 dolar civarında bu fiyata gümrük vergisi uygularmılar. tavsiye ediceginiz satıcı varmı birde

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tavsiye edeceğim bir satıcı yok. Ebay üzerinden yüzlerce alışverişim oldu hiç biriyle en ufak bir sorun yaşamadım. Yabancıların fıtratında var sanırım.. 2+1 alırsanız tutar nedeniyle gümrüğre takılabilir. O nedenlede ayrı ayrı almanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şöyle bir gerçek var. eBay daki çoğu açlıktan nefesi kokan (tabi bunu ben hayal ediyorum) satıcılar bizim burdaki burnu 2 karış havada dolaşan satıcılardan çok daha iyiler.

Geçenlerde kamera için askı aldım 5$

2 hafta geçti satıcıdan mesaj geldi ürün için olumlu mesaj bırakmayı unutmayın diye. Bende ürün henüz gelmedi dedim.

Adam üzüntüsünden kendini parçaladı, lütfen kötü not vermeyin 1 hafta daha bekleyelim, gelmezse paranızı iade edeyim dedi.

2 hafta daha bekledim yine gelmedi. Adam hemen iade edeyim dedi, bende arada oluyor böyle 1-2 hafta daha beklerim acelesi yok dedim.

Adam parayı yinede iade etti.

Olayın üstünden 1 ay falan geçti askıda gerçekten gelmedi (geçen başka birinden yeniden sipariş ettim bekliyorum).

Adamların olaya bakışı bu.

Ha onbinlerce satıcı var, içlerinde hırlı hırsız yokmudur mutlaka vardır ancak satış rakamlarına bakıp değerlendirmesini hemen yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dediginiz gibi tek tek alım yapayım ozaman.size yazdıktan sonra tr satan bir firma buldum 2+1 fiyatı 980 gibi birşey di çok yüksek o fiyata pocet tetikleyici var yani :))))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.