Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Kasım 6, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 6, 2013 gönderildi Yurt dışına bazen imrenmiyor değilim ama tabi her ülkenin kendine göre değişik uygulamaları var.Venezuela da bir depo benzin 1 liraya doluyor 50 kuruşa 38 litre benzin alıyor adamlar,benzinliklerde motorin pompası yok. Ama ama ama orada üzümün kilosu 43 TL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 6, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 6, 2013 gönderildi Konunun başlığına uygun bir ilan paylaşayım ben de Fotoğrafçılar aranıyor, Rize'ye kadar gidebilirseniz kalan mesafe için ulaşım ve konaklama masrafları karşılanıyor. Sponsorları güçlü bu derneğin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi bu memlekette milyon dolar kazanıp asgari ücret üzerinden vergi ödeyenler var. daha ne olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Kasım 7, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Dünyanın temel sorunu VAHŞİ KAPİTALİZM. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Bugün bir teklif aldım ciddi bir medya kuruluşundan. Şu saatlerdeki düşüncem aynen şu: Eğer yaptığın iş ciddiye alınacak kadar iyiyse bi şekilde sizi buluyorlar.Önümüzdeki hafta detayları/şartları konuşacağız nasipse. Darısı buradaki tüm dostlarımın başına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Bugün bir teklif aldım ciddi bir medya kuruluşundan.Şu saatlerdeki düşüncem aynen şu: Eğer yaptığın iş ciddiye alınacak kadar iyiyse bi şekilde sizi buluyorlar.önümüzdeki hafta detayları/şartları konuşacağız nasipse. Darısı buradaki tüm dostlarımın başına.Tînet-i pâkini rûşen kılmış ehl-i âleme İktidâ kılmış tarîk-i Mehmed-i Muhtâra su Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Hö?Arapça, farsça ve türkçenin karışımı bir teksti anlamam imkansız. Yok mu bunun çevirisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Hö?Arapça, farsça ve türkçenin karışımı bir teksti anlamam imkansız. Yok mu bunun çevirisi O güzel ahlakını insanlara ilan etmiş. Şu seçilmiş Mehmet'in yoluna tabi olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Bugün bir teklif aldım ciddi bir medya kuruluşundan. Şu saatlerdeki düşüncem aynen şu: Eğer yaptığın iş ciddiye alınacak kadar iyiyse bi şekilde sizi buluyorlar.Önümüzdeki hafta detayları/şartları konuşacağız nasipse. Darısı buradaki tüm dostlarımın başına.Hayırlı olsun Mehmet Hocam çok sevindim. Ama artık buralara biz amatörlerin yanına uğramazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 7, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2013 gönderildi Rica ederim, ben usta olamadım ki amatörleri terkedeyim?Hem kimmiş o amatörler merak ettim doğrusu?Cabir, iyi dileklerin için sağol ama o methiye beni aşar, haddimi bilmekte ısrar ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın