Doğan 230 Oluşturuldu: Kasım 4, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 4, 2013 fotoğraf yükleyemiyorum kotam dolmuş sanırım.şu uyarıyı veriyor:Şuana kadar kullandığınız alan 97.44MB kalan 219.92K ( Yüklemek için fotoğrafınızın olması gereken boyut : 219.92K ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 4, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 4, 2013 gönderildi Doğan abi kotayı doldurmuşsun 100 mb üye başı alan izin veriliyor sanırsam. birde günde ikli tane foto ekleme olayı var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 4, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 4, 2013 gönderildi Merhabalar konu ile ilgili problemi giderdim tekrar deneyebilirsiniz. Her Üyeye tanınmış 100MB kota dolumu ile ilgili sorun vardı. Halledildi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 4, 2013 gönderildi tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih__ 19 Kasım 24, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 24, 2013 gönderildi Merhaba, Fotoğraf yukleyemiyorum kotan dolmuş diyor yardimci olurmusunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 24, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 24, 2013 gönderildi Merhaba,Fotoğraf yukleyemiyorum kotan dolmuş diyor yardimci olurmusunuz.Öyle bir hata olmaması gerekiyor genel bir düzeltme yapıldı zaten. Tam olarak aldığınız hatayı paylaşırmısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih__ 19 Kasım 25, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 25, 2013 gönderildi Şuana kadar kullandığınız alan 787.36K kalan 194.54MB ( Yüklemek için fotoğrafınızın olması gereken boyut : 750K ) Böyle bir uyarı veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 26, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2013 gönderildi Herhangi bir problem yok burda max 750KB boyutunda fotoğraf yükleyebilirsiniz. Size ait toplam 5 Adet fotoğraf vardır. Kota dolması mümkün değildir. Yüklemeye devam edebilirsiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkayaltaş 0 Ocak 7, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2014 gönderildi merhaba,13mb lık fotoğrafım var paylaşamıyorum koto dolu diyor daha yeniyim hiç fotoğraf atmadım yardımm lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 7, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2014 gönderildi merhaba,13mb lık fotoğrafım var paylaşamıyorum koto dolu diyor daha yeniyim hiç fotoğraf atmadım yardımm lütfen13mb lık fotoğrafı siteye yükleyemezsiniz.Yükleyeceğiniz fotoğrafın boyutu maksimum 750kb olmak zorunda. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 9, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 9, 2014 gönderildi Eğer bilgisayarınızda office yüklü ise fotoğrafa sağ tıklayın birlikte aça bastıktan sonra Microsoft Office Picture Manager ile açınız resmi düzenleye tıklayın ardından yeniden boyutlandıra geldikten sonra fotoğraf boyutlarını 1024 x 768 yapıp farklı veya tekrar kaydedin fotoğrafın boyutu büyük boyutta düşecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın