Anthesteria 0 Oluşturuldu: Kasım 8, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 8, 2013 Merhaba, Nikon D3100 kullanıyorum. 35 mm lens almayı planlıyorum.İstanbul'da yaşıyorum. Nereden almamı önerirsiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serap Bilgiç 8 Kasım 8, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 8, 2013 gönderildi Fotografium ya da hayyam pasajı. (Odak foto, Nova Foto) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anthesteria 0 Kasım 8, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 8, 2013 gönderildi Teşekkürler, yeni başladığım için çok bilmiyorum. Güvenilir bir yerden almak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 8, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 8, 2013 gönderildi Sirkeci hayyam pasajında hem spot hem garantili satan dükkanlar var yukarıda örnekler verilmiş , spot için nova garantili için macro ve polat foto ya bakabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evcan ali 10 Kasım 9, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 9, 2013 gönderildi hayyam, tercihen odak foto. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Kasım 11, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 11, 2013 gönderildi ELİMDE 2. el 35 mm 1.8G lens vardır. Satmayı düşünüyorum. Düşürnürsen görüşelim. Ptt ile kapıda ödeme yapabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anthesteria 0 Kasım 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 11, 2013 gönderildi Merhaba,2. el almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın