Mutlu Cengizhan Öztürk 0 Oluşturuldu: Kasım 13, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 13, 2013 Denemediğim Camera Raw update'i kalmadı. Bir bileniniz yardımcı olursa sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi En güncel 8.3 tu sanırım onunla acabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Camera RAW 7.4 veya üstünü kurman lazım.Ancak görülen o ki eski nesil photoshop sürümlerine artık bu destek gelmiyormuş.http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=WindowsYa CS6 nı bilmem ne versiyona upgrade edeceksin deniyor yada cloud denilen yeni nesile geçecekmişsin!Sadece DNG convertor var.Oda ücretsiz bir yöntemdir. NEF dosyasını kayıpsız olarak DNG yapar onuda tüm PS sürümleri ile açabilirsin.VeyaAdobe lightroom 5 falan kullanın.VeyaNikon'un yazılımları Capture NX2 ve ViewNX2 'e yönelin.VeyaDxO optics 9pro 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Cs 6 ya bu 8.3 guncellemesi geliyor Gökhan hocam nen kullanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi CS 6dan sonra son sürüm CC14 tür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Cs 6 ya bu 8.3 guncellemesi geliyor Gökhan hocam nen kullanıyorumCS6 nın desteklemesi garip ama adobe nin sitesindehttp://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=Windows7.1 den sonra update yok ki?Google da biraz arattım genelde millet adobe den şikayetçi olmuş. Hele ki CS5 kullananlar saymış sövmüş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi CS6 nın desteklemesi garip ama adobe nin sitesindehttp://www.adobe.com...latform=Windows7.1 den sonra update yok ki?Google da biraz arattım genelde millet adobe den şikayetçi olmuş. Hele ki CS5 kullananlar saymış sövmüş evet cs5 te olmuyor , ama ben cs6 yüklüyorum ilk yüklemede açamıyorum bi şekilde nasıl olduğu hakkında fikrim pek yok güncelleme alıyor ve 8,3 oluyor versiyon açmaya başlıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi evet cs5 te olmuyor , ama ben cs6 yüklüyorum ilk yüklemede açamıyorum bi şekilde nasıl olduğu hakkında fikrim pek yok güncelleme alıyor ve 8,3 oluyor versiyon açmaya başlıyor Sen ACR 8.3ü nerden indiriyorsun ki abi?Öyle bir uygulama yok çünkü adobenin sitesinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Sen ACR 8.3ü nerden indiriyorsun ki abi?öyle bir uygulama yok çünkü adobenin sitesinde8,2 olabilirmi ? yanlışta hatırlıyo olabilirim ama 8 küsürlü yenide format attım daha yüklemedim , şöyle oluyor updaterı var adobenin onun eski versiyonunu kullanarak yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi 8,2 olabilirmi ? yanlışta hatırlıyo olabilirim ama 8 küsürlü yenide format attım daha yüklemedim , şöyle oluyor updaterı var adobenin onun eski versiyonunu kullanarak yapıyorDoğrudur. Ben daha eski sürümünü kullanıyorum, hiç update bile etmedim.Link vermek için adobe nin sitesine girdim baktım link yok sonra google da aradım milletin isyanına okudum Şu cloud teknolojili yeni photoshop versiyonlarında sıkıntı olmuyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Doğrudur. Ben daha eski sürümünü kullanıyorum, hiç update bile etmedim.Link vermek için adobe nin sitesine girdim baktım link yok sonra google da aradım milletin isyanına okudum Şu cloud teknolojili yeni photoshop versiyonlarında sıkıntı olmuyormuş.Evet cloud dan sonra çuğu erişim kısıtlandı lisansa zorluyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Ben dünyaca ünlü bir fotoğrafçıyım.Aldım Adriana Lima yı Ay'da çekim yapıyoruz dünyada ilk! yada ayda Ayda WiFi çekmez 3G desen hak getire.çektiğim fotoğrafları incelemek için bi daha dünyaya mı dönmeyi beklicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Bu kadar kasmaya ne gerek var? Hiçbir imkan yoksa view nx ile aç, yüksek kalitede jpg dönüşümü yap, git PS ile aç. Camera raw denen eklenti view nx veya capture nx den daha mı performanslı? Bence sadece alışkanlıklar bunlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Capture nx bencede camera rawdan daha başarılı , cap nx te işleyip raw kaydedip camera rawdan açıp hic müdahale etmeden ps e aktarım yapıyorum daha iyi sonuçlar çıkıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi O rawı yine açmaz Ramiz bey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 13, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2013 gönderildi Photoshop un açabileceği tek ham format DNG.Pentax DNG çekiyordu ama Nikon çekiyormu hiç bakmadım açıkcası.DNG de bildiğim kadarı ile sıfır kayıp fotoğraf. Avantaj veya dezavantajı varmı bende çok araştırmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi Şimdi PS kurulu değil demiştim kurdum , cs6 kurdum içinde camera raw 7 .1 mi ne vardı benim d600 lerin rawını açmadı , ardından camera raw 703 betayı elle yükledim ve rawlar açılmaya başladıardından bir gün sonra otomatik bir uyarı ile güncelleme aldım ve ardından camera raw ım 8.2 oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi Photoshop orjinal mi?Yada deneme sürümü mü kullanıyorsun abi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi Photoshop orjinal mi?Yada deneme sürümü mü kullanıyorsun abi?Deneme diyip kuruyorum amtlib.dll dosyasını geğiştiriyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi Deneme diyip kuruyorum amtlib.dll dosyasını geğiştiriyorum CS6 değilmi abi bu?ilacı sürdükten sonra Nasıl update yapıyor ki?Normalde updatei falan kapatman gerekli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi CS6 değilmi abi bu?ilacı sürdükten sonra Nasıl update yapıyor ki?Normalde updatei falan kapatman gereklievet cs6 ama ilaç değil gibi o dll dosyasını değiştiriyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi O ilacı sürerken herkesin yaptığı bir hata var: MS-Dos bilgisi olmayınca bazen böyle olabiliyor işte İçeriği değiştirilen dosyanın uzantısının olmadığını standart windows kullanıcısı anlayamıyor; kaydedilen dosya otomatikmen txt uzantısıyla kaydediliyor ama sistem bunu işleme tabi tutmuyor, sonuç bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi O ilacı sürerken herkesin yaptığı bir hata var: MS-Dos bilgisi olmayınca bazen böyle olabiliyor işte İçeriği değiştirilen dosyanın uzantısının olmadığını standart windows kullanıcısı anlayamıyor; kaydedilen dosya otomatikmen txt uzantısıyla kaydediliyor ama sistem bunu işleme tabi tutmuyor, sonuç bu Yani aslında bizim crack olmamış mı oluyor Mehmet bey acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi CS6 kurulurken net erişimi kapatılır.Mevcut bir seri numarası ile kurulur.Host dosyasına gerekli eklemeler yapılır: Burda amaç programı manipüle ederek güncelleme arama işlemini farklı bir siteye yönlendirmektir.Host dosyası tekrar kaydedilir: Uzantısı yoktur! Mecburen txt olarak kaydedilip sonradan uzantısı silinir.Diğer dll dosyasıyla oynamaya gerek yoktur, bu dosyanın içinde ne olduğunu biliyor musunuz? Ben de merak ettim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Kasım 17, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 17, 2013 gönderildi CS6 kurulurken net erişimi kapatılır.Mevcut bir seri numarası ile kurulur.Host dosyasına gerekli eklemeler yapılır: Burda amaç programı manipüle ederek güncelleme arama işlemini farklı bir siteye yönlendirmektir.Host dosyası tekrar kaydedilir: Uzantısı yoktur! Mecburen txt olarak kaydedilip sonradan uzantısı silinir.Diğer dll dosyasıyla oynamaya gerek yoktur, bu dosyanın içinde ne olduğunu biliyor musunuz? Ben de merak ettim!Mantık olarak doğru capture nx i tarif ettiğiniz biçimde yapıyorum ama bundan önceki cs5 ve cs6 yı bu şekilde yapıyorum , içinde ne var bilemiyorum açıkçası bende öğrenmek isterim nasıl bakılır bilemiyorum bakmak isterseniz dosyayı yollayabilirim size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın