İçeriğe git

Nikon D 800 video çekim


Recommended Posts

Nıkon D800 de video çekim yaparken: Makine ayarları nasıl olmalı?. Diyafram öncelikli veya Enstantane öncelikli mi olmalı ,yoksa diyafram açıklığı burada geçerli olmazmı.Birde ,oto. focusta hareketli subjeleri çekerken netlik kayboluyor .çekim de netlik ayarı nasıl yapılır.? Bu konularda ve video çekim hakkında genel bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Video çekiminde her ayarı manuel kullanmakta fayda var çekim yapılacak ortamdaki ışığa göre ayarlar yapılırsa daha ii sonuç alınır. çekim amacı nedir bilmiyorum ama otomatik netleme kullanmak gereksiz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Video çekiminde her ayarı manuel kullanmakta fayda var çekim yapılacak ortamdaki ışığa gÖre ayarlar yapılırsa daha ii sonuç alınır. çekim amacı nedir bilmiyorum ama otomatik netleme kullanmak gereksiz.

çok teşekkür ederim,AmatÖr çekim amaçlı, manuel ayarlarda deneme yapacağom.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

D800 ile elde video çekmek kolay değil. Amatörsen en kolayı VR'lı bir objektifte P modunda ya da A modunda çekmek. Otomatik odaklamaya da güvenmeyeceksin, odağı elle yapacaksın. Ne yazık ki durum böyle. Ufacık Olympus E-PM2 bile video konusunda daha iyi çünkü D800 gibi gelişmiş DSLRların birinci öncelikli amacı fotoğraf.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.