İbrahim ÖZKAN 53 Oluşturuldu: Kasım 18, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 18, 2013 arkdaşlar merhaba. tasarım ve kodlamasını yaptığım bir modaevi sitesi için yarın ürün çekimi yapacağım. ürün çekimi stüdyoda değil işyerlerinde olacak. nelere dikkat etmeliyim. ne kullanmalıyım. 50 mm 1.8 lens sb-700 flashve tepe flash için softbox mevcut elimdeen iyi sonuç için bu ürünleri ne şekilde kullanmalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 18, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 18, 2013 gönderildi Çok zor yerden sordun; hani sınavdaki kazık sorulardan biri bu Cevap verebilecek olan var mı ben de merak ediyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 19, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2013 gönderildi Gelinlik gibi beyaz birşeyi çekiyorken üstüne flaş vurduğunuz zaman detayların hepsi gidecek.İyi bir şekilde photoshop ile editlemeniz lazım ki tekrar detaylar belli olsun.Zor ve zahmetli iş. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Kasım 19, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2013 gönderildi arkdaşlar merhaba. tasarım ve kodlamasını yaptığım bir modaevi sitesi için yarın ürün çekimi yapacağım. ürün çekimi stüdyoda değil işyerlerinde olacak. nelere dikkat etmeliyim. ne kullanmalıyım.50 mm 1.8 lenssb-700 flashve tepe flash için softbox mevcut elimdeen iyi sonuç için bu ürünleri ne şekilde kullanmalıyımBu işin içinde çıksa çıksa mehmet usta çıkar diyordum ama oda kazık soru dediyse işin bir hayli zor dostum 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Kasım 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 19, 2013 gönderildi o zaman başa gelen çekilir diyerekten ben gidiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Kasım 20, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2013 gönderildi Kapalı ortamda çekim yapılacağı için tek flaş yeterli olmayacaktır, 50mm ile çekimi gerçekleştirirken diyaframın kısık olmasında fayda var ki gelinliğin her noktası net olsun. Sabit soğuk ışık kullanırsanız işiniz birazdaha kolaylaşır fakat ışık ve flaşları direk geliniğin üzerine yönlendirmeyin ışığı yada flaşı duvara tavana bulunduğunuz konuma uygun bir şekilde çarptırarak yumuşatarak kullanın, çekim esnasında bir kaçtane strobist çalışması deneyin arka fon biraz yok olacağından belki hoşlarına gidebilir 2 türlü çekimi yapıp gösterin ve beğeni doğrultusunda ilerleyin. Ve Muhtemelen elinizdeki softbox çok ufak gelecektir gücü yükseltip geniş bir alana yaymakta fayda var. Son olarak çekimleri NEF formatında gerçekleştirin. Kolay gelsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet ali özırmak 7 Kasım 23, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 23, 2013 gönderildi Sonuç ne oldu merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Aralık 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Sonuç ne oldu merak ettim sonuç çekimler daha sonraya kalsın yeni modeller gelecek dediler. hala beklemedeyim. web sitesi de aynı sekilde durmakta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın