Murat KESKİNKAYA 0 Oluşturuldu: Kasım 22, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 22, 2013 Herkese merhaba.d7000 makinama ikinci hafıza kartı taktım ve RAW Yuva 1 - JPEG Yuva 2'yi seçtim. Ancak RAW çekim yapmadığım zamanlarda JPEG'leri iki karta dağıtıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 22, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2013 gönderildi kullanım klavuzunda yazması lazım menüden ayarı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 23, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 23, 2013 gönderildi Bunun bir sorun olduğunu ve düzeltilebileceğini sanmıyorum açıkcası.Siz makineye 2. karta JPEG at diyorsunuz.O da siz 1. karta ne yazarsanız yazın JPEG i oraya yedek olsun diye atıyor.Amaç güvenlik fotoğrafın yedekli olması. Eğer yazmasını istemiyorsanız 2. kartı yedek olarak kullan demeniz lazım.Yani 1. kart doluğunda 2 ye geç gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet ali özırmak 7 Kasım 23, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 23, 2013 gönderildi Dağıtıyo derken? yedek alıyodur o, 1. fotoğrafı 1. yuvaya 2. fotoğrafı 2. yuvaya atmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat KESKİNKAYA 0 Kasım 23, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 23, 2013 gönderildi 1. karta raw 2. karta jpg seçiyorum. raw+jpg çekimlerde sıkıntı yok ancak sadece jpg çektiğim zamanlarda kartlara farklı fotoğrafları atıyor. Yedeklemiyor yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın