Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Kasım 26, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 26, 2013 Nikon'dan 5 farklı model için yazılım güncelleme yayınlanmıştır. Makina kullanıcılarının yazılımları güncellemelerinde fayda vardır. Yazılımların genel olarak değişimleri Pillerin dolum süreleri bitiş süreleri ve fotoğraf makinası üzerinden pil oranın gösterme hataları gibi hatalar giderilmiş durumdadır.Yazılım dosyaları bu linklerden ulaşabilirsiz.Nikon D3100 firmware update 1.02Nikon D3200 firmware update C 1.02Nikon D5100 firmware update 1.02Nikon D5200 firmware update C 1.01Nikon Coolpix P7700 firmware update 1.3DSL Makinalarda yazılım güncelleme ile bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiz : http://www.nikonturk.com/konu/70-nikon-makinalarda-yazilim-guncelleme-anlatim/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yücel aykan 1 Kasım 27, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2013 gönderildi çok teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Ocak 1, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 1, 2014 gönderildi Merhaba,Bende d5100 makine mevcut..Uzun süredir makine güncellemesi yapmadım..Bu arada d5100 ile alakalı olarak (sanıyorum her ikisi de pil dolum süreleri ile ilgili) 2 adet güncelleme yayınlandı..Sormak istediğim şey şu : Son güncellemeyi yüklersem eğer, bir önceki güncellemeyi de yüklemiş olurmuyum, yoksa sırası ile bir öncekini yükleyip sonra diğerini mi yüklemeliyim..Teşekkürlerimle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 1, 2014 gönderildi Paylaş Ocak 1, 2014 gönderildi En son güncellemeler her zaman için kendilerinden öncekileri de kapsar/destekler. Dolayısıyla yapmanız gereken en son sürümü indirip yüklemektir. Zaten dikkat ederseniz aradaki diğer sürümlere pek ulaşılamaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın