Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Kasım 26, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 26, 2013 Nikon'un yeni ürettiği ve special edition Nikkor 50mm f/1.8G ile normal Nikkor 50mm f/1.8G ile arasındaki özellik ve teknik farklılıklar. başta bakmak gerekirse 5 gr. lık bir fark'dan ve fiziksel boyutlardan başka büyük bir fark gözükmüyor gibi. Fiyat aralıgı olarak 50-55 $ gibi bir fark var.Teknik Karşılaştırma için aşağıdaki resime tıklayarak büyütebilirsiniz.MTF Grafiği :Lens Dizayn : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 26, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2013 gönderildi Speciel edition... Limited edition...Aklıma bişeyler geldi ama neyse açmayalım eski defterleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 26, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 26, 2013 gönderildi yaz yaz bu serüven bitmez Speciel edition... Limited edition... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 26, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2013 gönderildi Belki içindeki merceklerin bir tanesi daha parlaktır. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Kasım 26, 2013 gönderildi Paylaş Kasım 26, 2013 gönderildi yaz yaz bu serüven bitmez Speciel edition... Limited edition...Pentax ın pankek denilen ufak seri lensleri var limited edition.31mm, 35mm makro 40mm70, 77 aklıma gelenler...Oldukça başarılı oldukları sÖyleniyor. Ben 70mm almıştım belki 1-2 ay içinde satmıştım hiç memnun olmadım.Ancak şÖyle efsane bÖyle efsane olduğunu iddaa edenler var.Şimdi Mehmet abi olsa bir güzel ağzımın payını verirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Bahtiyar 1 Aralık 11, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 11, 2013 gönderildi Lensin sadece kasası farklıdır. Retro tasarıma uygun düşsün diye yapılmış. Söylentilere göre kısa bir süre sonra kit haricinde satılmayacakmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın