çağrı ertuğrul 0 Oluşturuldu: Aralık 1, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 1, 2013 Herkese selamlar...Nikon D3100 alarak aranıza katıldım. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum özellikle aşık olduğum arabamı İlk kez böyle bir makina kullanacağım. Sizlerin yardımlarına ihtiyacım olacak.Saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 1, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Hoşgeldin.Takıldığın hususları söylersen, elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağrı ertuğrul 0 Aralık 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Hoşgeldin.Takıldığın hususları söylersen, elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Teşekkür ederim. Daha makinayı karıştırma aşamasındayım sahaya inemedim Yarın deneme çekimleri yapacağım sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Aralık 1, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Hoşgeldin. Bende D3100 kullanıyorum. Bir şey olursa sor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağrı ertuğrul 0 Aralık 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Hoşgeldin. Bende D3100 kullanıyorum. Bir şey olursa sor. Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak KARADUMAN 1 Aralık 1, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Merhaba. Bende D3100 almak istiyorum. İlk defa dslr alacağım. İlk izlenimlerin nasıl acaba makineyle ilgili. Nerden ne kadara ve hangi lens ile aldın? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağrı ertuğrul 0 Aralık 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 1, 2013 gönderildi Merhaba. Bende D3100 almak istiyorum. İlk defa dsl alacağım. İlk izlenimlerin nasıl acaba makineyle ilgili. Nerden ne kadara ve hangi lens ile aldın? Teşekkürler Kardeşim ben iki üç ay kadar araştırdım aldım. Benimde ilk dslr makinam ve beklentilerimi karşıladı. Vatan dan aldım . 16 gb lexar marka kartla birlikte 1030 liraya. Sende benim gibi ilk kez alıyorsun madem bu fiyata bu özellikle var kesinlikle pişman olmazsın 18-55 vr kit lens ile aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 2, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2013 gönderildi Her turlu yardımı burada bulacağınıza eminim. Aramıza hoş geldiniz. Arabanızı merak ettim bir kaç tane fotoğraf ekleseydiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağrı ertuğrul 0 Aralık 2, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 2, 2013 gönderildi Her turlu yardımı burada bulacağınıza eminim. Aramıza hoş geldiniz. Arabanızı merak ettim bir kaÇ tane fotoğraf ekleseydiniz.Hoşbulduk Telefonla Çekilmiş bir kaÇ fotoğraf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 2, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2013 gönderildi Allah her ikisinide kazasız pelasız kullanmayı nasip etsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağrı ertuğrul 0 Aralık 2, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 2, 2013 gönderildi Allah her ikisinide kazasız pelasız kullanmayı nasip etsin.Amin teşekkür ederim. İkisi de ilk gÖz ağrım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın