MMsi 0 Oluşturuldu: Aralık 3, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 3, 2013 Arkadaşlar mevcut olan makine ve objektiflerim Nikon D5100 18-55 mm + 70-300mm!Arkadaşlar, yarın bir çekim yapmam gerekiyor. çekim yapacağım alan besimhane yani büyükbaş hayvanların fotoğraflarını çekeceğim (bazı arkadaşlara ilginç gelebilir belki ama az da olsa ekmek yiyeceğiz) iç ve dış ortamda hayvan fotoğraflarını çekerken makinamın hangi ayarları uygun olur sizce? Teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 3, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2013 gönderildi Makineyi otomatik ayara alın, vizörde çekmek istediğiniz hayvanı gördüğünüz anda deklanşöre basın.Bu soru biraz şöyle olmuş:Doktor değilim. Yapmak zorunda olduğum bir açık kalp ameliyatı değil ama hastanın apandisitini alacağım. Bu apandisit ameliyatı için ne tavsiye edersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Aralık 4, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Makineyi otomatik ayara alın, vizörde çekmek istediğiniz hayvanı gördüğünüz anda deklanşöre basın.Bu soru biraz şöyle olmuş:Doktor değilim. Yapmak zorunda olduğum bir açık kalp ameliyatı değil ama hastanın apandisitini alacağım. Bu apandisit ameliyatı için ne tavsiye edersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MMsi 0 Aralık 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Bu kadar alaycı bir yoruma gerek yoktu.yine de tesekkur ederim.forumu ogrenmis olduk! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 4, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Mehmet Abi evet doğru alay etmiş gibi duruyor ancak en mantıklı öneriyi sunmuş.Böyle bir soru sorduğunuza göre fazla bir bilgi birikim sahibi değilsiniz. öyle sanıyorum ki ekipmanınızda çok yok.O halde otomatik en iyi sonuç.Sonuçta hayvan çekeceksiniz, şuraya otur, şöyle dur, böyle dur diyemezsiniz. Otomatikte çekin olsun bitsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Aralık 4, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Ayar anlatmak yerine otomatikte çekmen daha iyi. Bir de yanında bir üçayak götürmen iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 4, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Bu kadar alaycı bir yoruma gerek yoktu.yine de tesekkur ederim.forumu ogrenmis olduk!Aslında hiç de alay etmedim. İlk cümlemde size kesinlikle yardımcı oldum!çünkü soruya cevap verdiğim saat ile çekim arasında bir günlük bir süre bile yoktu. Bu süre zarfında size buradan temel çekim teknikleri, ileri çekim teknikleri konusunda kurs alabileceğiniz bir tavsiyede bulunamazdım.Yaptığınız işin bu kadar basite alınamayacak kadar ciddi ve zor bir iş olduğunu idrak edebilmeniz için sizi rahatsız eden o örneği verdim. Eğer böyle olsaydı, fotoğrafçı diye isimlendirilen mesleğinin erbabı insanlar bu mesleği-sanatı öğrenebilmek için yıllarını vermezlerdi. Serzenişiniz gayet normal, çünkü bu konuda hiçbir bilgi sihibi değilsiniz:Bundan dolayı sizin bu işe gönül vermenizle doğru orantılı olarak, yaklaşık 6 ay ila 1 yıl sonrasında tekrar bu forum başlığı altında sizinle görüşmeyi öneriyorum. Bakalım o zaman bu yazdıklarınıza kendiniz de gülecek misiniz? çekinmeyin, sizi utandırmayız, ama bir miktar yüzünüz kızarabilir, bu da insan olmanın gereğidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MMsi 0 Aralık 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2013 gönderildi Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın