Okan KORKMAZ 0 Oluşturuldu: Aralık 8, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 8, 2013 Merhabalar abilerim ablalarım hocalarımşu anda elımde D7000 var ve HDR Yapmak istiyorum Bodyde var mı varsa Photoshop programında nasıl yapabilirim lütfen yardım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 8, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2013 gönderildi Merhabalar abilerim ablalarım hocalarımşu anda elımde D7000 var ve HDR Yapmak istiyorum Bodyde var mı varsa Photoshop programında nasıl yapabilirim lütfen yardım...Merhaba Bu videoda anlatıyor.Ayrıca ekstra HDR programları ile de yapabilirsiniz.Misal Nik Software HDR Efex Pro Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 8, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2013 gönderildi https://www.youtube.com/results?search_query=HDR+in+photoshop&sm=12 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın