Hasan Yüksel 0 Oluşturuldu: Aralık 17, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 17, 2013 Arkadaşlar merhaba makinemin usb kablosunu kaybettim elimde aynı uçlu neye ait olduğunu bilmediğim bir usb kablosu var bunu kullansam makineye bir zararı olur mu ? Usb kablolarının farklı çeşitleri var diye duymuştum bazıları şarj bazıları veri aktarım için kullanılıyormuş galiba şarj olan erime,cihazı bozma gibi sorunlar çıkarıyormuş sizce kullanayım mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Aralık 17, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 17, 2013 gönderildi Soket yapısı aynı ise kullanmanda bir sakınca yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Aralık 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 18, 2013 gönderildi Cevap için teşekkürler hocam evet soket yapısı aynı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 18, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 18, 2013 gönderildi Erime mi yapıyormuş Türk internet kullanıcısının hayal gücü taktire şayan.Bişey olmaz kullanın, en fazla PC nin kamerayı görmeyecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yüksel 0 Aralık 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 18, 2013 gönderildi http://www.hardwaremania.com/forum/internet-cep-telefonlari-mobil-uygulamalar/mobil-iletisim-cep-telefonlari/samsung/s8003-jet-usb-sorunu-147134.htmlTelefonda ama ben arama motoruna çin malı usb kablo erime diye yazmıştım. Tabi fotoğraf makinesi için aynı şey olur mu bilemem ama yinede bir danışayım dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Aralık 18, 2013 gönderildi Paylaş Aralık 18, 2013 gönderildi En pratiği bence kart okuyucu. Bence bir kart okuyucu edin ve bilgisayarda takılı kalsın. İhtiyacın olduğunda hemen kullanırsın. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın